Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WiesniakzPowolania: może tak być, chociaż to tylko połowa mojej dniówki. Tylko co mają powiedzieć ludzie zarabiający 150zł dziennie? Prawie dwa dni pracy za 10min jazdy, chwilę na górze i zjazd, upchani jak bydło?

Wszedłem sobie jeszcze w opinie, już mi się odechciało tam jechać, wejdziemy za kilka lat.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
no cóż. Ja tez nie jeżdżę ferrari bo mnie nie stać. a za te widoki w kolejce moim zdaniem warto zaplacić. i trwa to dłuzej niz 10 min :) Jechałem kilka razy i pewnie jeszcze kilka sie przejadę. nie wszystko jest dla wszystkich.

@WiesniakzPowolania: nie jeździsz Ferrari bo dajesz się okradać na takich "atrakcjach".
@StanislawAniol nie mam potrzeby gromadzenia przedmiotów. Czujesz się okradany idz z buta. Nie pojedziesz ty pojedzie ktos inny. To jak z eifflem. Jak tam byłem można było wejść za darmo po schodach albo wjechać za parę euro jak człowiek windą. Ja się cieszyłem widokiem a oni walczyli o oddech. Co kto lubi
@StanislawAniol: jakbyś miał taniej to byś pisał jakie to patologiczne miejsce i ile trzeba czekać. Kiedyś ceny były niższe i 5 godzin się czekało, część ludzi zatrudniało takich osobników co stali w kolejce za nich, a potem się wpierdzielali jak już było blisko do wejścia. Syf, cyrk, chamstwo.
@StanislawAniol: Tak bez spiny i patrzenia w portfel - mnie intryguje to, że pomimo względnie wysokiej ceny wjazdu kolejki do kolejki są całe lato. Także ciekawi mnie, czy podwyższenie ceny cokolwiek by zmieniło, czy zainteresowanie dalej byłoby takie samo.
@StanislawAniol: Jeśli chcesz kupic online, to jest jeszcze drożej. Z drugiej strony mimo tych cen Kasprowy -tak jak Morskie Oko - to najnieprzyjemniejsze miejsca w Tatrach, mnie szczyt kojarzy się tylko ze smrodem przetrawionego piwska.

@cochese: Też mi argument. Porównujesz Kasprowy do najwyższej kolejki w Europie w jednym z najdroższych w Europie krajów. Mimo wszystko rodzina 2+2 taniej wjedzie na górę gdzieś we Włoszech czy Hiszpanii, niż u nas -