Aktywne Wpisy
Clermont +217
Ludzie się dziwią, że wolę jeździć na urlop samemu i nie chce nikogo zabierać, a to przecież raźniej. No to pojechałem dla odmiany w grupie kilkuosobowej. Wyjście z hotelu o 13, bo dopiero wtedy wszystkim udało się zebrać. Nikt nie wie, co chce zwiedzać, co chce zjeść, kiedy co jest otwarte. Łażenie bez celu po mieście. Na dokładkę dwie psiapsiółki już się pożarły i jedna wyjechała po dwóch dniach, nikomu nie mówiąc.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@WiesniakzPowolania: wchodziłem, schodziłem, ale słowo klucz w tym wątku to "dziecko 4 lata".
@StanislawAniol: no to juz wiesz skąd ta cena. Zreszta wcale nie wygórowana moim zdaniem jak za taka atrakcję. Pamietaj to nie cena jest wysoka. to ty jestes biedny.
Wszedłem sobie jeszcze w opinie, już mi się odechciało tam jechać, wejdziemy za kilka lat.
@WiesniakzPowolania: nie jeździsz Ferrari bo dajesz się okradać na takich "atrakcjach".
@cochese: Też mi argument. Porównujesz Kasprowy do najwyższej kolejki w Europie w jednym z najdroższych w Europie krajów. Mimo wszystko rodzina 2+2 taniej wjedzie na górę gdzieś we Włoszech czy Hiszpanii, niż u nas -