Wpis z mikrobloga

@Lameday: ja dodatkowo grając na topie praktycznie zawsze pisze mojemu jng żeby nie przychodził na moją linie, może nie dlatego że mu nie ufam, tylko jak nie wygram linii sam to znaczy że jestem śmieciem na moim otp
  • Odpowiedz
@zagulal: tsa, i pewnie jestes tym typem goscia ktory do 30 minuty siedzi na topie bo tak :D
Pamietaj, ze lol to gra zespołowa. Co z tergo ze wygrasz linie skoro #!$%@? gre
  • Odpowiedz
ja dodatkowo grając na topie praktycznie zawsze pisze mojemu jng żeby nie przychodził na moją linie, może nie dlatego że mu nie ufam, tylko jak nie wygram linii sam to znaczy że jestem śmieciem na moim otp

@zagulal: co? ale czasem możesz zostać tak skontrowany, że remis na linii graniczy z cudem - a co dopiero wygranie. Dodatkowo fakt, że potrafisz w taki sposób manipulować sytuacją na linii, żeby przeciwnik
  • Odpowiedz
@zagulal: patrzysz na to trochę zbyt samolubnie(SORY - może nie samolubnie, ale raczej ograniczasz to tylko do swojego punktu widzenia). W takim wypadku ustawienie ganka dla junglera sprawia, że koleś który Cię kontruje jest do tyłu i nawet jeśli Ty na tym nie zyskasz, to zyska twoja drużyna w przyszłych walkach. Dodatkowo jungler może zabrać fraga, dzięki czemu będzie fed i będzie miał przewagę nad przeciwnym junglerem i będzie miał
  • Odpowiedz
@dymitrop: Możliwe, nie mówie, że nie. Ale jako, że gram solo, to przyzwyczajam sie do tego, że jak nie wygrasz sam to reszta teamu to idioci i nic nie zrobią. Dodatkowo gank na moją linie wybija mnie z rytmu na początku gry, jako otp gdzie naprawde w 99% gier gram jedną postacią wiekszość moich gier jest powtarzalna. W wielu przypadkach wiem, że wbijając sie na 1 lvl wygram albo przynajmniej
  • Odpowiedz
Ale jako, że gram solo, to przyzwyczajam sie do tego, że jak nie wygrasz sam to reszta teamu to idioci i nic nie zrobią.

@zagulal: Święta prawda.

A jaką postać łan trikujesz?
  • Odpowiedz