Aktywne Wpisy
Arentonio +100
Kierowcy zawodowi to chyba najbardziej znienawidzona przeze mnie grupa zawodowa. Strasznie wkurza mnie, że 40 ton rozpędzone do 90 km/h, czyli ekwiwalent energetyczny ok. 3 przeciętnych pocisków przeciwpancernych, jest prowadzone po drogach publicznych przez ludzi, spośród których większość ma IQ obierka od ziemniaka i nie mają za grosz wyobraźni. Poniżej filmik z jednej z grup i komentarze pod nim. Prawie nikt nie uważa, że zachowanie kierowcy ciężarówki z filmu jest debilne i
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Czlowiek_Ludzki: które pobicie? To które było lata temu jak menele których konon sam sobie sprowadził skopali go po jądrach (obu) czy to ostatnie gdzie nawet nie do końca wiadomo, czy faktycznie go pobili, bo mitoman by nawet mógł ich posądzić o gwałt xD
Ale to nie jest kara, tylko forma zadośćuczynienia za grzechy. To co robią ci wszyscy
Ale to nie jest kara, tylko forma zadośćuczynienia
To ja polecam zapoznać się ze słowem "zadośćuczynienie". W jaki sposób Mazanie asterki jest kompensacją/naprawą krzywdy? Wątpię żeby przywróciło mu to jego zdrowie, lata pustej miski i leżenia w osranej budzie. Po czyms takim na pewno nie będzie wiedział że taka sytuacja miała kiedykolwiek miejsce.
Knurowi się należy takie gnębienie
Ile ty masz lat? 15? To że cię w szkole gnębią nie
@Czlowiek_Ludzki: 21
Nikt mnie nigdy nie gnębił, więc nie mam takich doświadczeń jak ty
Ale on to robi CAŁY CZAS. Nieprzerwanie od klilkunastu czy kilkudziesięciu lat. Za to co robi, należy mu się #!$%@? życie. To co
Wątpię...
A dlaczego niby ja miałbym być gnębiony? Piecze dupka, co? Osoby gnębione w rzeczywistości zazwyczaj wyładowują swoje emocje na innych, niekoniecznie słabszych osobach (ewentualnie po kablu na kogokolwiek innego). A dlaczego ty sugerujesz że to akurat ja byłem gnębiony?
@Czlowiek_Ludzki: a ja mam w dupie w co ty wierzysz. Wiem co mam w dowodzie, wiem co mam w akcie urodzenia. Twoje wątpliwości są gówno warte
xD
Bo polityk to nadczłowiek, człowiek lepszej kategorii. Pobijesz człowieka, dostaniesz zawiasy. Pobijesz polityka to dostaniesz 10
Nigdzie nie powiedziałem, że wątpię czy wiesz co masz w dowodzie i akcie urodzenia. To co wiesz to jedno, a co napiszesz na wypoku to drugie. Ja też mogę napisać że urodziłem się w mieście X, a tak na prawdę urodziłem się w mieście Y. Który wykopek mi udowodni że kłamę?
Powiedziałem ci