Wpis z mikrobloga

Oho pojawili się białorycerzyki broniące biednego krzysia, bo on taki prawy i nie zasłużył na żarty z niego i cała sytuacja to przegięcie. Zamiast się śmiać to wszyscy powinni pojechać do niego z kondolencjami. Dla mnie przegięcie to była zamarznięta woda w kojcu psa przy -20. Karma to dziwka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może i jest to gimbusiarski wybryk ale to zdjęcie popisanej asterki pod komendą mnie śmieszy.
#kononowicz #patostreamy
  • 20
@Zdziszko: troche nie rozumiesz widze ze ograniczony jestes... ale setny raz napisze ze knur to lach ale znacenie sie psychiczne gimbusow to #!$%@? akcje... jedyny wasz argument to nero... miska zamarznieta? Na kazdej polskiej wsi znajdzie sie pies na łańcuchu ktory zimą nie mieszka w domu tylko w budzie nie ocieplonej, nero to odgrzewane ziemniaki... i jedyny argument
@Opalka: Dla was koniec uniwersum = koniec życia i dalej traktujcie konona ja bożka. I jeszcze to moralizatorstwo -z czego wypada się śmiać. Taka jest cena "pato popularności" co w tym dziwnego? Znajdź jeden mój wpis gdzie popieram tą akcję. Mnie rozbawiło tylko zdjęcie asterki pod komendą a sama akcja jest słaba jeśli chodzi o długofalowość.
pobicie

@Czlowiek_Ludzki: które pobicie? To które było lata temu jak menele których konon sam sobie sprowadził skopali go po jądrach (obu) czy to ostatnie gdzie nawet nie do końca wiadomo, czy faktycznie go pobili, bo mitoman by nawet mógł ich posądzić o gwałt xD

karę wymierza się raz i ma być wprost proporcjonalna do popełnianego czynu.

Ale to nie jest kara, tylko forma zadośćuczynienia za grzechy. To co robią ci wszyscy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@marv0oo:

Ale to nie jest kara, tylko forma zadośćuczynienia

To ja polecam zapoznać się ze słowem "zadośćuczynienie". W jaki sposób Mazanie asterki jest kompensacją/naprawą krzywdy? Wątpię żeby przywróciło mu to jego zdrowie, lata pustej miski i leżenia w osranej budzie. Po czyms takim na pewno nie będzie wiedział że taka sytuacja miała kiedykolwiek miejsce.

Knurowi się należy takie gnębienie

Ile ty masz lat? 15? To że cię w szkole gnębią nie
Ile ty masz lat? 15?

@Czlowiek_Ludzki: 21

To że cię w szkole gnębią

Nikt mnie nigdy nie gnębił, więc nie mam takich doświadczeń jak ty

Za donoszenie i to co zrobił z netem - fakt - należy mu się kara. Jedna, taka, która za pamięta na długi czas.

Ale on to robi CAŁY CZAS. Nieprzerwanie od klilkunastu czy kilkudziesięciu lat. Za to co robi, należy mu się #!$%@? życie. To co
@marv0oo:

21

Wątpię...

Nikt mnie nigdy nie gnębił, więc nie mam takich doświadczeń jak ty

A dlaczego niby ja miałbym być gnębiony? Piecze dupka, co? Osoby gnębione w rzeczywistości zazwyczaj wyładowują swoje emocje na innych, niekoniecznie słabszych osobach (ewentualnie po kablu na kogokolwiek innego). A dlaczego ty sugerujesz że to akurat ja byłem gnębiony?

Ale on to robi CAŁY CZAS. Nieprzerwanie od klilkunastu czy kilkudziesięciu lat. Za to co robi, należy
Wątpię...

@Czlowiek_Ludzki: a ja mam w dupie w co ty wierzysz. Wiem co mam w dowodzie, wiem co mam w akcie urodzenia. Twoje wątpliwości są gówno warte

A dlaczego niby ja miałbym być gnębiony? Piecze dupka, co?

xD

To samo mogę powiedzieć o naszych politykach i paru innych osobach. Czemu im nikt domu nie obleje?

Bo polityk to nadczłowiek, człowiek lepszej kategorii. Pobijesz człowieka, dostaniesz zawiasy. Pobijesz polityka to dostaniesz 10
@marv0oo:

Wiem co mam w dowodzie, wiem co mam w akcie urodzenia. Twoje wątpliwości są gówno warte

Nigdzie nie powiedziałem, że wątpię czy wiesz co masz w dowodzie i akcie urodzenia. To co wiesz to jedno, a co napiszesz na wypoku to drugie. Ja też mogę napisać że urodziłem się w mieście X, a tak na prawdę urodziłem się w mieście Y. Który wykopek mi udowodni że kłamę?

xD

Powiedziałem ci