Wpis z mikrobloga

@kemawir123: @chim3ra: @iti1986: @Krystiaaano98: @Raul777: @Ravalent: przy pierwszym podejściu do dyskusji o kolejnym turnieju było jasno powiedziane, że najgorszym elementem turnieju było to przeciąganie, przedłużanie itp. Każdy powiedział, że trzeba #!$%@?ć ludzi, którzy nie chcą po prostu grać i zapisywać takich, którzy chcą to robić. W teorii pięknie, każdy zadowolony, że w końcu będzie można rozegrać wszystko terminowo i nie rozciągać tego na kilka tygodni -
  • Odpowiedz
@kemawir123: Z Tobą przynajmniej coś tam wygrałem i coś tam zremisowałem (i zaliczyłem parę #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), gościa nie mogę pokonać od nie wiem, 20 meczów xD
  • Odpowiedz
@MrErnest24: rozumiem i sie zgadzam, ale noe widzę tez rozwiązania przy takiej ilosco nierozegranych spotkań, poleca wo i tal naprawde postawi to tabena głowie, awansuje osoby, ktore na to nie zasłużyły.

W trakcie tych 5 dni będę analizowal sytuacje na x1, kto polecia totalnie w trąbę to wo dostanie juz teraz, o to samo proszę @chim3ra wraz z info do mnie.
  • Odpowiedz
@Ravalent: no ale generalnie bardziej zasłużył żeby wyjść z grupy ten kto nawet przegrał wszystkie mecze ale chciał grać cały czas niż ktoś kto się teraz obudzi bo to po prostu brak szacunku do współtowarzyszy z grupy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kemawir123: dodaj do tej grupy @gunwo123, ktory wiekszosc wypokowiczow ora grajac jedna reka ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Raul777: @MrErnest24: bez urazy Panowie, ale mam wrazenie, ze nie widzicie wiecej niz czubek wlasnego nosa... dla Was taki mecz z 90% wypokowiczow to pestka, a dla wiekszosci to nie jest moze wyzwanie, ale tak z marszu sie nie zagra zaraz po powrocie do domu/po alkoholu/po czymkolwiek,
  • Odpowiedz
@iti1986: nie bez urazy, bo to jest #!$%@? uraza :D nie zapisuj sie jak nie czujesz sie na silach / nie chcesz grac :D co jest w tym #!$%@? trudnego? ja sie nie zapisuje do turnieju z CS'a bo nie chce mi sie w to grac, az mi sie dalej nie chce czytac
  • Odpowiedz
@iti1986: to Ty podchodzisz do tego jakby to byl jakis tryhard i z tego co mowisz to jest Tobie i tym 90% wykopowiczom wstyd przegrac z kims lepszym XD to jest turniej na wykopie dla beki :D w ostatniej edycji przedluzales jak najdluzej rozegranie meczow z @kemawir123 , zeby nie wiem co? uzbierac na lepszy sklad? podreperowac budzet? ja nie rozumiem takiego niezdrowego podejscia, przedluzac zeby odwlekac porazke tez nie rozumiem
  • Odpowiedz
@MrErnest24: a wiesz co, nie chce mi sie odpisywac :) to jak rozmowa ze sciana, Ty wiesz swoje, masz swoje racje i Twoje racje sa prawdziwie i jedyne, takie smutne wysylasz sygnaly
  • Odpowiedz
@iti1986: ale tkaie podejscie wykazuje kazdy kto ma jakeikolwiek checi na granie w gre :d wiem, ze Ty masz duze, bo przeciez widze jak wiele poswiecasz i jak czesto jestes online, przeczysz sam sobie, bo wychodzisz z zalozenia ze jestes 'slabszy' :D to bledne myslenie, to wciaz jest tylko gra :D
  • Odpowiedz
@MrErnest24: jezeli jestem online na tygodniu to robie zadania :) nie "ucze sie" niczego wiecej, po prostu robie zadania i tak btw nie miales racji mowiac, ze w nizszych dywizjach niczego sie nie naucze - nauczylem sie bardzo duzo grajac na kogos, a nie bota, ktory gra schematycznie
sporo przesadzam z tym, ze jestem slaby, bo az taki slaby nie jestem, ale nie jestem tez topowym grajkiem, znam swoje miejsce w
  • Odpowiedz
@gosolution: nie do konca moja sprawa, ale ja pisalem do kazdego przez ps messages i z kazdym sie tam dogadalem, na wykopie z wiadomych wzgledow nie moglem tego zrobic
pytales na tagu, oznaczales mnie, oznaczasz teraz @JDMnormalnie, ktory ma bana i odpowiedziec Ci nie moze, tak jak ja nie moglem, wiec nie tak do konca sie nie da :)
  • Odpowiedz
@gosolution: a pisales na konsoli? bo ja nie patrzylem, ze tutaj pisales, napisalem tam do wszystkich po prostu :) od a do z, kazdy odpowiedzial, sprobuj, napisz, nie wiem czy pisales tutaj z lenistwa czy w razie czego na alibi, nie oceniam, ale mozesz tam sprobowac, do niektorych musialem dwa razy napisac, ale CHCIALEM zagrac ;)
  • Odpowiedz
@gosolution: Czy ty czlowieku masz rozum? 24 lutego pisze do Ciebie, zebysmy zagrali to odpiszesz, ze grasz juz dzis z innym. To normalne i zrozumiale. Dzien pozniej tj. 25 lutego pisze do Ciebie czy jestes chetny na zagranie i od tego czasu nawet nie raczyles odpisac ! A #!$%@? jak idiota, ze inni sie nie odzywaja ? #!$%@? typie i prosze @Ravalent o walkowery bo z idiotami grac nie mam ochoty.
  • Odpowiedz