Aktywne Wpisy
Goronco +342
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Szczupix37 +285
Pare dni byly provlemy z serwerami, biore to pod uwage.
Do piątku pozniej leca juz wo.
#turniejfut
#fut
PISZESZ NA TAGU, ale gdzie indziej nie raczysz mu odpisac xD no beka troche jak dla mnie xD gdyby to ode mnie zalezalo to tej sprawie w kwestii wo przyjrzalbym sie z kazdej strony ;)
Do rozegrania pozostales mi Ty oraz @Rumbago. z Rumbago juz probowalismy zagrac, ale byly problemy techniczne.
Z tym debilem powyzej to nawet nie mam ochoty grac xD Niech sobie dopisze 3-0 i wali konia do tych 3 punktow , skoro nie potrafi zachowac sie jak czlowiek.
Wczoraj ostatniego dnia napisałem nawet na PW bo widziałem, że świeci się zielona kropka. NIe odpisał, screen w załączniku. Dodatkowo historia na tagu nie kłamie.
Tak, wszystkiego nie zrobiłem(bo mi się nawet nie chce), żeby zagrać ale czy druga strona zrobiła więcej? Na pewno nie. W takim wypadku wnoszę o walkowery. Niech
tak jak mowilem - nie wiem jaka byla sytuacja miedzy Wami tutaj na wykopie czy przez konsole, nie bede jej ocenial, a ten screen - w obliczu tego co napisal @JDMnormalnie (
Jak dziś nie dam rady to oddaje walkowera i w innych meczach też. Niestety nie będę miał czasu przez kolejny tydzień na granie .
@Rumbago ok, więc wrzucam wynik 2-2 i walkower żeby było uczciwie