Aktywne Wpisy
FuckYouTony +242
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +173
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pare dni byly provlemy z serwerami, biore to pod uwage.
Do piątku pozniej leca juz wo.
#turniejfut
#fut
Osoby, ktore maja 0-2 spotkania moga sobie juz dac spokoj
dlaczego? bo jest LW i ludzie beda argumentowac granie LW kosztem turnieju (sam bym tak robil)
a 5 dni, nawet 4, a nawet 3 (wylaczajac dzisiaj i piatek) to wg mnie wystarczajaca ilosc czasu zeby dograc to wszystko
@kemawir123: WO rozwala tabele, będzie troche niesprawiedliwie.
Jak ktos ma mniej niz polowe spotkań, to na wszystkie dostaje wo.
Mobilizujcie sie nawzajem, ja tu tylko sprzątam
@chim3ra: Jak ktoś nie ma czasu zagrać na przestrzeni 14 dni 14 meczów z 7 osobami to sorry, ale po co zapisuje się na taki turniej?
Takie sytuacje eliminujemy od razu.
ciezko oceniac wszystkich jednakowa miara
@kemawir123: @Raul777: ujmijmy to tak: nie kazdy ma szanse realnie wygrac ten turniej tak jak Wy i nam, szaraczkom lepiej #!$%@? E1 w SB czy G3 w LW, bo za to mamy realne nagrody
dziekuje, pozdrawiam
SB nie gram, ale robie sobie zadania w DR i gram, a raczej gralem LW i ciezko mi bylo znalezc czas na wszystkie mecze
Inna sprawa jak odpisuje, ale nie może, bo ma jakiś powód i proponuje inny termin.
@iti1986: no to na następny raz proponuje turniej na ps4 ja vs ernest vs raul vs krystiano (podobno umie klikac) bo przeciez nikt inny szansy wygrac nie ma xD z takim podejsciem to bez sensu w ogole brac udzial. ja chce pograc 4fun z wykopkami i przy okazji w pozniejszych etapach powalczyc o nagrode, ale sie
@iti1986: W tym że fajniej się gra ''o coś'' nawet jeśli nie ma żadnej nagrody, po prostu dla rywalizacji i pokopania z większą ilością wykopków, sądziłem że taka jest idea tego turnieju a nie odwlekanie #!$%@? wie po co ( ͡º ͜ʖ͡º) Część ignoruje pytania na tagu dotyczące sparingów bo myśli sobie że ''eee tam, jeszcze kiedyś będzie okazja'' a #turniej motywuje