Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mircy jaki polecacie lokal w #lodz #piotrkowska gdzie można się spotkać z ziomkiem i napić dobrej w----y? Zależy mi na tym, żeby było spokojnie do pogadania i raczej bez klimatu "exclusive expenisve businessman douchebag gentleman Club" #w----y
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RSjabber: co rozumiesz przez dobrą? w sensie czy idziesz w dużo różnych jacków, JimBeamów, Johnych itd. czy bardziej szukasz opcji napicia się GlenMorangie czy Lagavulina?
  • Odpowiedz
@BajerOp wierz mi, że już różne rzeczy słyszałem od ludzi. Wolę doprecyzować na wstępie

@RSjabber Niezły wybór jest w Irish Pubie na Piotrkowskiej, poza tym słyszałem dobre opinie o Alembik W----y&Rum Club, ale tam nie byłem.
  • Odpowiedz
@RSjabber: idźcie sobie do brusha, albo "na górze" nad foto cafe 102 - trochę w stylu speakeasy. tak naprawdę aktualnie większość pubów ma w swojej ofercie coś lepszego niż gentelman jack. zaczynając od single maltów przez bourbony w stylu four roses. możecie też spokojnie pójść do pubu w hotelu puro (jest na ostatnim piętrze) i nie musicie być hotelowymi gośćmi.
  • Odpowiedz