Wpis z mikrobloga

Wizowie i fani. Mam pytanie morze mondre morze gupie. Co jakiś czas w mojej głowie pojawia się.. nie wiem jak to uznać.. taki ALA gniot mateu z czasów schodnia pieńćdziesiontsześć mieszkania czterieścijeden, na którym zadowolony uszok wraca z szabru z wielkim worem supek chińskich. Zawsze wtedy próbuję wynaleźć tego gniota w ninternecie, ale znaleźć nie mogę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jest może ktoś w posiadaniu gniota typu zupkowego? Stawiam ciepłego harnasia benc!

PS. Tutaj tajge złamał prawa ałtorskie i dostał limo bu ha ha pilnuj dupski swojej
#bonzo
Urtah - Wizowie i fani. Mam pytanie morze mondre morze gupie. Co jakiś czas w mojej g...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Urtah: tak patrze na tego melina ze wzruszeniem. Kiedyś był taki żywotny, miał tą iskierkę obłędu w oczach. Teraz to tylko łazi po tej melinie jak taka memeja, bebech spuchnięty od majonezu i tylko szura tymi klapkami jak jakaś ciota.
  • Odpowiedz
@Urtah: a ja niestety nie widziałem tego gniota i jest mi przykro z tego powodu. Dupa że mnie nie hejterz, chyba zacznę subowac kanał melin gązo tv, lajkowac stronę do lajowania, i lizać mi kutanga w komentarzach tego typu.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: ale to i nie tak ten gniot ze schodniej, o który mi chodzi. Jest jeszcze gniot z konsumpcji zupek przez kobrę (zadeklarowała, że zje 3 zupki wtedy)
  • Odpowiedz