Aktywne Wpisy
pacha +3
Jaką trzeba być $zmatą, żeby takie coś napisać. Spędziłem 2h i wydałem 400 zł na ubranie na to spotkanie, żyć się odechciewa.
Nigdy więcej p0lki
#przegryw #depresja #p0lka #logikarozowychpaskow
Nigdy więcej p0lki
#przegryw #depresja #p0lka #logikarozowychpaskow
Mam takie pytanie. Skoro biden i usa są zadowolone że kacapy giną a żaden amerykański żołnierz nie musi umierać. To czemu nie przekażą np 300-400 czołgów abrams skoro posiadają ich jakieś 8,5tysiaca ? Przecież taki ruch by mocno uderzył w ruskich #ukraina
- nie potrafią się dogadać z kontrahentami
- są frajerami bo otrzymują produkt niezgodny z umową i za niego płacą
- są gigacebulą bo używają materiałów z błędami zamiast puścić do druku nowe ulotki i nie pajacować, to nie są duże kwoty
- nie mają oporów przed tym żeby kogoś publicznie obsmarować co jest bardzo nieprofesjonalnym zachowaniem
- nie dbają o to
-Niby jak ten projekt miałby być składany w drugą stronę? Przecież wtedy linia falcu (złamania) przebiegałaby przez środek grafiki i tekstu.
-Duża część drukarni internetowych pobiera opłatę z góry, przez serwisy typu payu, dotpay itp. Tak więc po otrzymaniu wadliwego towaru jesteś skazana na łaskę drukarni co do rozpatrzenia reklamacji. Przypuśćmy że drukarnia nie uznaje reklamacji, choć uważasz, że to ich wina. Chce Ci się latać po sądach dla marnych
* Najwidoczniej nie działa to w polityce ( ͡°( ͡° ͜ʖ(