Aktywne Wpisy
WielkiNos +553
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Tomahawkkk +120
Ekspert - 5 lat temu
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Wiem ze do tego jest dobra konsola cmd, tyle ze nie wiem jakie rozszerzenie wpisać, tak by wiedziała o które pliki chodzi
Moze to zrobić innym programem? Moze jakaś dystrybucja linux z live CD?
Pomóżcie mirasy!
#komputery #informatyka #pcmasterrace #technologia #cmd #powershell #pytanie #windows
@czyznaszmnie: @johnnyMetalowy: w jaki sposób go ustawić?
@jakop52: odznaczone, nie pomogło, "pokaz pliki systemowe" też nie
@jakop52 Przykładowy plik
W jaki sposób to przefiltrować w total comander?
@Ranger jak to zrobić?
Komentarz usunięty przez autora
del *_dll*
del *_exe*
Nie musi być rozszerzenia, szukaj wspólne części nazw, w powyższym przykładzie dll i exe. Daj to między gwiazdki i tyle. Działa nawet jak wpiszesz to w pole wyszukiwania w oknie eksploratora, będąc w tym folderze. Znajdzie wszystkie pliki pasujące do wzoru, wtedy je zaznacz i skasuj...
@furelsom: jak into?
@pawelkoszalin2: dzięki miras o takie porady mi właśnie chodziło!!
del *_dll* /S
Jeszcze raz dzięki miras