Ciekawe kiedy powstanie jakiś film o Tomku Mackiewicz. Wspaniały człowiek to był, niesamowicie zdeterminowany. 8 razy próbować wejść na górę, w końcu osiąga to i tam już zostaje. Z jednej strony ogromnie motywuje by iść po marzenia. A z drugiej czy aby na pewno, za wszelką cenę? Niesamowita symbolika i idealny materiał na film
Ale co tam, lepiej produkować jakieś miłosne pierdy typu #365
@pilot1123 Ile tych filmów jest? Taki dobrej jakości, kinowy to tylko Everest. A ile jest filmów o miłości i innych tego typu pierdach? Niestety ludzie Wola oglądać p------y niskich lotów więc i dlatego tylko takie powstają.
@pilot1123: Umieranie w zimnie? Co Ty mówisz? Naprawdę nie widzisz magicznej symboliki tego wszystkiego? Nie widzisz przekładu na życie wielu osób, którzy tak jak Tomek próbują xxx razy zrealizować marzenia? I że nie zawsze jest to dobre? Nie za wszelką cenę? Jak dla mnie to jest mega scenariusz na film. I tak, nie lubię nudnych pierdów.
Oglądnij sobie na przykład siła spokoju i daj znać co myślisz. Z takiego filmu
Naprawdę nie widzisz magicznej symboliki tego wszystkiego? Nie widzisz przekładu na życie wielu osób, którzy tak jak Tomek próbują xxx razy zrealizować marzenia?
Ale co tam, lepiej produkować jakieś miłosne pierdy typu #365
Ehh
#film #gory #himalaje #przemyslenia #filozofia
Oglądnij sobie na przykład siła spokoju i daj znać co myślisz. Z takiego filmu
@Xtreme2007: nie, ja ze wsi jestem :P