Wpis z mikrobloga

5k za 8h pracy raz prawie tyle zarabiałem przez 3 miesiące i #!$%@? Januszex upada...

Pytam się kurrrwa!!!
Jak można takie pieniądze zarobić!?
Ja mam 22 lata
Nigdy takich pieniędzy nie widziałem!
A Oskarki w Warszawie mają pytanie skąd

No ale trzeba chyba być. #!$%@? przybocznym czarnoksiężnika!
#pracbaza #zalesie #pytanie #przegryw #gownowpis
źródło: comment_1583019240YLPzgWS6H5VlnQSD21ARU7.gif
  • 13
@Rustyyyy jak masz kopalnie to świeżak pod ziemią dostaje prawie 5

Hahahaha skąd ty masz takie info? Z TVPiS? Chopie na grubie nie ma tak kolorowo na początku. Za jakieś 3k robisz pod firma (gdzie nie ma 13-stek itp) a pod państwowe ciężko się dostać. Nie neguje, że później masz te 5k ale po jakimś okresie czasu + kursach/szkoleniach
@Szakal12 kolega zaczyna (pod kopalnie, nie przez spółkę) i na rękę wyjdzie z 4000 bez weekendów ale jak doliczysz Barbórkę i inne to myślę że na luzie wyjdzie 5k. A z weekendów ludzie dorabiają prawie druga pensje jak trzeba. Może na Śląsku za dużo kradną i dlatego place niższe :p
@vegetassj1 popytam o szczegóły :p
@Rustyyyy dokładnie w dziale przygotowania wydobycia :p zawsze trzeba jakoś zacząć, a wielu ludzi nie chce klikać w komputer. Mi najlepiej udało się zarabiać prawie 10k za 4h realnej fizycznej pracy dziennie na stoczni i uwazam, że chociaż było ciężko to była bardzo dobra praca.
@Pentylion: tak tylko u mnie nie ma stoczni tylko gowno kopalnie gdzie sie nie zarabia tylko dostaje jak obrzucisz warszawe nakredkami
a firma w ktorej dalo sie cos zarobic ma problemy bo unia nie doplaca do piecykow wiec nie nie kupuje
a zblizonych zarobkow w moich rejonach nie uswiadczysz zreszta wole cos pospawac bo to fajna praca zamiast machac kilofem i lopatą
bede probowal cos in too amazon a tak wlasciwie