Aktywne Wpisy

dziobnij2 +150
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet

PaniProkurator +720
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona sugerującego coś co może zmienić nasze spojrzenie na rzeczywistość?
Postaram się cofnąć kilka lat wstecz i przeanalizować sytuację.
Będziecie zaskoczeni co dzieje się w ostatnich latach w USA, gwarantuję.
Plusujących zawołam.
#uap #wojna #usa #wojsko #ciekawostki #ufo
Fajnie by było gdyby faktycznie istniały inne istoty rozumne spoza naszej planety i gdybyśmy nawiązali z nimi kontakt. Marzę o tym, że istnieją i nawiążemy z nimi kontakt za naszego życia.
Co do tych zestrzeliwanych obiektów to
Ale ale jak to ja nie chcę obcej cywilizacji tutaj jak to jak to....Oni zmienią mentalność...
To znaczy ni mniej ni więcej tyle, że nie wiedzą co to. Nie muszą to być wcale ufoludki, żeby sprawa była ciekawa. Może to chińczycy i wtedy też niezła inba, że latali sobie bezkarnie nad niby największym
Polecam obejrzeć jakie właściwości przejawiają od lat obserwowane obiekty przez pilotów, o których istnieniu poinformował Pentagon w swoim raporcie, wprost zaprzeczając, że te zaawansowane technologie pochodzą od nich. Bardzo poważne osoby nie odrzucały wyjaśnienia pozaziemskiego lub co chyba jeszcze bardziej abstrakcyjne pozawymiarowego. Dyskutowano o tym w kongresie USA czy w Brazylii, gdzie również obserwuje się takie obiekty. Na ten moment niczego nie ustalono