Wpis z mikrobloga

@czerwonystolik: Nic nie wprowadza w błąd, wychodzi kwestia albo lenistwa przy czytaniu, albo syndrom ułomności, gdy ktoś dopowiada sobie swoją teorię do tego co widzi/czyta.

1.99 cena regularna

KUP 4
1.49 za szt. przy
  • Odpowiedz
@Matahari32: Mnie najbardziej rozwalił fragment, że po przejściu od chłodni do kasy towar już popsuty xD. Mhm, jasne. A jak pipy z Biedronki zostawiają te palety z rzeczami z chłodni na 10 min na sklepie bo musza do kasy, to już towar jest gut gut?
  • Odpowiedz
@Matahari32: @MWittmann: To jak bardzo musi się popsuć gdy przechodzisz z nim od chłodni sklepowej do lodówki w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Biedronka to syf, te etykiety rzeczywiście mogą być mylące np dla osób starszych ale tam są jeszcze lepsze kwiatki. Załóżmy hmmm krem czekoladowy do kanapek. Stoi Nutella, a obok biedronkowy krem czekoladowy (wymyślam na poczekaniu Nutellini bo oni lubią takie nazwy).
  • Odpowiedz
@pijanypowietrzem: W wielu sklepach tak jest. Ja to już patrzę po kodzie kreskowym, bo mam dość. I kurde to też nie zawsze jest wyjście, bo czasem na tych kartkach z promocją jest jakiś numer, ale tego numeru nie ma na produkcie.
  • Odpowiedz