Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +248
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +75
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

To nowy fenomenalny framework dla Java
Mimo, że jestem zagorzałym zwolennikiem Spring Boota to bardzo mnie zachwycił.
W artykule przedstawiam jego przewagi oraz słabe punkty jakie napotkałem podczas pracy z nim
W artykule też wideo, w ramach którego pokazuje jak napisać w nim aplikacje wykorzystując REST i bazę danych
https://bykowski.pl/quarkus-pierwsze-kroki-i-wrazenia-jest-miazga/
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #java #backend #admin #technologia #informatyk #ciekawostki #quarkus #jvm #byczazagroda #framework
źródło: comment_1582822084gqovNMOHwLtjdXUKbIqEoA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A tak w ogóle to widzę że zataczamy krąg. Najpierw jak najdalej od metalu, JVM wszystko załatwi i w ogóle, bytecode i te sprawy, a teraz to byle wszystko zjitować.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora