Aktywne Wpisy
NightRock +205
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Kalwi +446
Wiele się na Wykopie pisze i licytuje, która płeć ma większy #przegryw . Dlatego również w ramach zbadania predyspozycji do #lek #nerwica #samobojstwo i #depresja, rzucam na stół krótką Ankietę, której wypełnienie zajmie Ci max. 2 minuty. Wszystko to w ramach profesjonalnego podejścia do zadania domowego ze #studbaza. Z góry wielkie dzięki za Wasz czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ 1 wypełnienie ankiety do 1 uratowany miś polarny. ʕ•ᴥ•ʔ
GWARANTOWANE 100% anonimowości i i 1 dobry uczynek dzisiejszego dnia. To tylko statystyka. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■): https://forms.gle/vcXs6nUwigAitSGz8
Zestawienie lęku i postaw i zachowań proekologicznych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niebieskiepaski #niebieskipasek #rozowepaski #rozowypasek #spss