Aktywne Wpisy
wjtk123 +441
Od jutra wchodzą w życie przepisy dotyczące konfiskaty pojazdów kierującym po spożyciu alkoholu.
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Vestor +9
Dzisiaj dostałem list polecony z komendy a art. 92 kw. na świadka i w sumie nie wiem do końca co to może być choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że może to dotyczyć tego, że auto stało na drodze pożarowej w super #!$%@? osiedlu deweloperskim i niektórym się w dupach poprzewracało i dzwonią na policję, bo stoją tam auta. Akurat moje auto stało tam, ale z
Pora wstać i powitać nowy dzień! Już 07:00:00, Środa, 26 lutego 2020. Imieniny: Mirosława, Aleksandra. Słońce wstało dziś o 06:44. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 10 godzin i 30 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:15. Ciemna noc zapadnie o 18:32, ale gwiazd można wypatrywać od 17:51.
@bolorollo @Slamowir Cześć! Środa więc połowa za nami i jakoś zleci. Miłego dnia i pyszności samych. Też tak sobie zatańczę bo rześko jest z rana.
@AllGoesWrong
Miłego dnia kochani! Zbieram się na uczelnię. Jestem wściekły a semestr dopiero co się rozpoczął. Zmienili mi prowadzącą angielski na jakiegoś randoma za moją wybraną prowadzącą.
Piątek coraz bliżej! Musimy jeszcze te 3 dni wytrzymać ( ͡°
@bolorollo @Slamowir
Witajcie wszyscy. Czuję, że przegapiam jakąś aferę golgifowa byłoby smutno na wykopie bez brameczek
Aha, na dziś panowie z brodami w piosence do trzeciej części jednej z moich najbardziej ukochanych serii filmowych ;-)
Hej! Maszyny do szycia jeszcze nie wybrałam, ale udało mi się znaleźć idealne karnisze do nowego mieszkania. Nawet jeden już zamocowalam i wreszcie będą firanki! Do których skrócenia w sumie też potrzebuję tą maszynę do szycia... Ehhh, muszę popracować nad samodyscypliną i przestać odkładać rzeczy 'na później'.
Spełniliście ostatnio jakieś swoje marzenie z dzieciństwa? Ja w weekend kupiłam
Dzisiaj pogoda jakby wiosenna. Słońce ładnie świeci, powietrze rześkie, aż chce sie robić. Plecy coś mnie napiebolą, muszę w końcu coś z tym zrobić bo z łóżka nie wstanę któregoś dnia. Niby człowiek czuje się młodo, ale czas i zużycie materiałów robi swoje. :D
Zaraz koniec lutego, ale ten czas zaiwania. Dopiero co był sylwester, zaraz wielkanoc... Trzeba czerpać z życia jak najwięcej. Trzymajcie się w tę środę.
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @Fushnikov:
Dzień dobry wszystkim, środa, środa, środa. Toż to połowa pracującego tygodnia! Powoli zaczynamy snuć plany o tym co będziemy w weekend pili, robili i jak bawili!
@shitty_support: W podstawówce wszystkie dziewczyny były silniejsze ode mnie, zainspirowałeś mnie, właśnie teraz idę i wybieram walkę z przypadkową kobietą, dzięki!
Pogoda w miarę, mogło by się padać.
@TomTailor100 jest nawet na rynku pijalnia wódki, dogadasz się z Wrocławiem. Oprócz krasnali polecam afrykariumy w zoo(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@mobutu2 i znowu przegrasz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ja czekam na śmieciarke ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @Fushnikov: @TomTailor100
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!!
MAMY JUŻ ŚRODĘ! A PRZED WAMI ORBITA DUPY!
@Dziesion: To nie jest niemożliwe, ale przynajmniej staram się zrobić coś dla spełnienia swojego marzenia! Jakaś kobieta zdecydowano zje dziś śniegu.
NAJLEPSZEGO MORDO! Nie jestem typem, który życzy 100 lat, bo tam kto chce tyle żyć. Spełnienia marzeń, jak spełniasz marzenia to wszystko idzie pozytywnie w życiu! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆
@TomTailor100 oho, kto może zaczyna już!
Ale dziękuję, ja sam może piwka się napije. Napewno w piątek będzie wódka w sobotę coś a w niedziele tort( ͡º ͜ʖ͡º)