Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Pora wstać i powitać nowy dzień! Już 07:00:00, Środa, 26 lutego 2020. Imieniny: Mirosława, Aleksandra. Słońce wstało dziś o 06:44. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 10 godzin i 30 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:15. Ciemna noc zapadnie o 18:32, ale gwiazd można wypatrywać od 17:51.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Pora wstać i powitać...
  • 42
@micke: @TomTailor100 @Pjotsze: @Sikorka2017: @Wejszlo: @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @wynalazek_one @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: @Dioddy: @AllGoesWrong: @slabehaslo: i reszta ()

Miłego dnia kochani! Zbieram się na uczelnię. Jestem wściekły a semestr dopiero co się rozpoczął. Zmienili mi prowadzącą angielski na jakiegoś randoma za moją wybraną prowadzącą.
Piątek coraz bliżej! Musimy jeszcze te 3 dni wytrzymać ( ͡°
@micke: @bolorollo: @Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @slabehaslo: @Sikorka2017: @algus: @AllGoesWrong: @wyinwidualizowany: @wynalazek_one: @Wejszlo @buczubuczu @unizony_czlonek @TomTailor100 @rajjj: @Dioddy: @Dddkop: i reszta. Dzień dobry. Dziś pierwszy dzień w nowym miejscu, gdzie będę pracował pracował przez najbliższe tygodnie. Czuwaj! ;-)

Aha, na dziś panowie z brodami w piosence do trzeciej części jednej z moich najbardziej ukochanych serii filmowych ;-)
Pjotsze - @micke: @bolorollo: @Dziesion: @JurgenVanBeethoven: @slabehaslo: @Sikorka20...
@micke @Slamowir @AllGoesWrong @wynalazek_one @Fushnikov @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @algus @Sikorka2017 @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @unizony_czlonek @bolorollo @TomTailor100

Hej! Maszyny do szycia jeszcze nie wybrałam, ale udało mi się znaleźć idealne karnisze do nowego mieszkania. Nawet jeden już zamocowalam i wreszcie będą firanki! Do których skrócenia w sumie też potrzebuję tą maszynę do szycia... Ehhh, muszę popracować nad samodyscypliną i przestać odkładać rzeczy 'na później'.

Spełniliście ostatnio jakieś swoje marzenie z dzieciństwa? Ja w weekend kupiłam

Dzisiaj pogoda jakby wiosenna. Słońce ładnie świeci, powietrze rześkie, aż chce sie robić. Plecy coś mnie napiebolą, muszę w końcu coś z tym zrobić bo z łóżka nie wstanę któregoś dnia. Niby człowiek czuje się młodo, ale czas i zużycie materiałów robi swoje. :D

Zaraz koniec lutego, ale ten czas zaiwania. Dopiero co był sylwester, zaraz wielkanoc... Trzeba czerpać z życia jak najwięcej. Trzymajcie się w tę środę.
@MalaGlupiaMiejscowosc01: @Dioddy: @wynalazek_one: @Tanczacy_paralityk: @bolorollo: @AllGoesWrong:
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @Fushnikov:
Dzień dobry wszystkim, środa, środa, środa. Toż to połowa pracującego tygodnia! Powoli zaczynamy snuć plany o tym co będziemy w weekend pili, robili i jak bawili!
Dobry den, środa dzień loda( ͡º ͜ʖ͡º)

Pogoda w miarę, mogło by się padać.

@TomTailor100 jest nawet na rynku pijalnia wódki, dogadasz się z Wrocławiem. Oprócz krasnali polecam afrykariumy w zoo( )

@mobutu2 i znowu przegrasz ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A ja czekam na śmieciarke ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
Dziesion - Dobry den, środa dzień loda( ͡º ͜ʖ͡º)

Pogoda w miarę, mogło by się padać....

źródło: comment_1582706288KTrMZ0ZS8zX1QxZZVkjk5Q.jpg

Pobierz
@Dziesion: Już decyzje podjęto za mnie, że trzeba zwierzątka zobaczyć, a pić nie będę więc żadnej akcji w gazetach typu "chciał się zaprzyjaźnić z tygrysami, gdy go zaatakowały postanowił się z nimi bić".¯\_(ツ)_/¯

NAJLEPSZEGO MORDO! Nie jestem typem, który życzy 100 lat, bo tam kto chce tyle żyć. Spełnienia marzeń, jak spełniasz marzenia to wszystko idzie pozytywnie w życiu! ( ͡° ͜ʖ ͡° )