Aktywne Wpisy
Yakooo +388
Niesamowite, że słychać naszych kibiców głośniej niż na narodowym.
Na narodowym to jest #!$%@? piknik, a nie twierdza piłkarska. Powiedzmy sobie szczerze...
#mecz
Na narodowym to jest #!$%@? piknik, a nie twierdza piłkarska. Powiedzmy sobie szczerze...
#mecz
Tak realnie jak szybo i ile mogą spaść ceny #s10+ po uruchomieniu sprzedaży #s20 13.03?
W tej chwili na allegro nówki S10+ 128GB z dystrybucji Europejskiej chodza za około 3200-3400zl
Czego można się spodziewać po 13.03?
Przymierzam się do kupna #s10+ po 3 letniej przygodzie z #sony #xzpremium i nie wiem ile czekac.
Szkoda że Sony słabo ciagnie:( miałem Z2 3 lata, teraz XZ Premium kolejne 3 i byłem mega zadowolony. A ostatnio w #sonymobile bez rewolucji:(
Ale tak czy siak, ciekawi mnie co się wydarzy po 13.03 i czy będzie widać gwałtowny spadek cen:)
@jedmar:
@Marek1991
No to już whatever. I tak nie kupuje najtanszych, tylko od super sprzedawców w jakiejś cenie bardziej popularnej.
Mnie zastanawia mnie czy spadki cen po premierze S20 to 100zl czy jednak można liczyć na ładnych parę stówek. Tak powiedzmy do 2500-2700:)
Obydwa.
Zwlaszcza XZ Premium, które po 3 latach hula jak przy zakupie.
I świetna opcja z tym inteligentnym ładowaniem baterii, bo do dziś bateria jest w świetnym stanie:)
Dopiero teraz po 3 latach zauważyłem że aparat coś zaczął niedomagać jakością zdjęć.
@jedmar: Nie podoba Ci się smartfon który dziś Sony zaprezentowało? Jak dla mnie wygląda w końcu na coś co nie odstaje aż tak bardzo od konkurencji.
@vind
@Krol_Dzielni
Heh no i chyba poczekam na oficjalna cenę i testy tej Xperii 1 II. Wygląda to całkiem przyzwoicie jak na pierwszy rzut oka :)