Mirki może mi pomożecie? Nie mogę wejść do Biosa w swoim stacjonarnym komputerze. Kiedy wciskam standardową konfigurację mającą uruchomić biosa wyświetla mi się jedynie taki komunikat, ładuje się pół minuty i jakby nigdy nic włącza się system dalej. Jakiś pomysł co jest nie tak?
@Unbreakable91: a czy nie masz tam czasem komunikatu F2 or Del? czyli jedno albo drugie, a nie dwa na raz? spamuj na przemian F2 i Del zaraz po wciśnięciu przycisku zasilania.
@Unbreakable91: kurłła może klawiatura wali w pręta i nie jest aktywna w pierwszej chwili? Wiem, że to głupie no ale... F2 powinieneś wejść z tego co czytam.
Mirki może mi pomożecie? Nie mogę wejść do Biosa w swoim stacjonarnym komputerze. Kiedy wciskam standardową konfigurację mającą uruchomić biosa wyświetla mi się jedynie taki komunikat, ładuje się pół minuty i jakby nigdy nic włącza się system dalej. Jakiś pomysł co jest nie tak?
źródło: comment_1582549114HuNOG5ba6alEJ5pFO7Q1zT.jpg
Pobierz@gizmodo pomogło to pozbyć się komunikatu, ale biosa nadal nie mogę włączyć
No nie ma bata - w instrukcji jest F2 lub DEL. Spróbuj z inną klawiaturą czy coś :D Może zanim się system uruchomi ma inne ustawienia przycisków.