Mirki, mirabelki, mam problem techniczny. Mam telewizor #samsung #smarttv na ścianie, łączę się z nim poprzez #apply Air Play (służbowe, nie bijcie). Potrzebuje na tym telewizorze umieścić kamerę i podłączyć ją (USB) do telewizora, ale jak mam spotkanie na Google Hangouts czy innym Skajpaju to chciałbym żeby obraz zgarniał z tej kamery a nie z mojego lapka. Dodam, że TV ma i łączy się z netem przez WiFi. Czy tak się da? Jakaś apka czy może specjalna kamera? #pytanie #technologia #tv #kamera #pomocy #pracbaza
@Hybu: niestety mam dedykowana kamere do tego tv i przestala dzialac pewnego dnia. Samsung powiedzial, ze wylaczyl obsluge kamer ot tak sobie wszystkim i w regulaminie jest napisane, ze dodatkowa funkcjonalnosc taka jak kamera i cale smartTV jest wylaczona z ich odpowiedzialnosci.
Po 4 latach malzenstwa wlasnie zdradzila mnie zona, bylismy w trakcie kupna domu. Wesolych Swiat wszystkim. Nie mam sily. Moj uwczesny swiat ruchnal, dodam ze na emigracji nie mam rodziny. #zycie #przegryw #zwiazki #depresja #zdrada
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link