Aktywne Wpisy
inga +16
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
mpetrumnigrum +91
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
źródło: temp_file7642746167471361099
Pobierz

Maximum Occupancy: 15
Provision limitations, single occupant: 180 days; divide by actual number of occupants. Upon entering shelter, see that First Hatch is securely locked and sealed, that the intruder shields are electrified to repel contaminated persons attempting entry, that the warning lights are ON outside the enclosure…
źródło: comment_1582502891NNb1CNg0gIsN1WZOD55Yex.jpg
Pobierz2.
3.
4.
5.