Wpis z mikrobloga

No i dopadł mnie #zakazhandlu. Przyjechałem z narzeczoną do jej rodziny rozdać dziś zaproszenia na ślub, odwiedzamy koło 10 miejsc. Niefortunnie wczoraj wieczorem już na miejscu tak usiadłem, że na samej dupie pękły mi jedyne spodnie, które przy sobie mam.

Pierwsze moje pytanie to oczywiście czy dziś jest ostatnia niedziela w miesiącu i są otwarte sklepy, niestety już nawet tego chorego przepisu nie ma! Pluję na każdego, kto stoi za wprowadzeniem tak durnych zasad w moim kraju.

Tak wiem, mogłem zabrać spodnie na zapas...
  • 105
  • Odpowiedz
@miki4ever: Ja z torby korzystam przeciętnie raz w miesięcu, jak się naprawa u klienta przedłuży w sposób nieplanowany.

Ale niektórzy lubią śmierdzieć i twoje zmiany koszulki będą uważać za fanaberie (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@do_ob: miałem podobnie. Rozwiazniem jest olx. Pojechałem z kumplem na melanż do k
krakowa. Wpadamy o 22 do hotelu i szykujemy się na wyjście okazało się że mam wszystko prócz spodni. Sklepy zamknięte, ja mam tylko dresy i lekka załamka. Wpadłem na pomysł i na olx znalazłem używane spodnie. Wziąłem Ubera i pojechałem po spodnie. Ps. Beznadziejne kluby macie w tym Krakowie
  • Odpowiedz
jak jadę gdzieś, gdzie powrót na przebierkę bylby uciążliwy to mam w aucie zapas.

Najtańsza torba decathlona, w środku 1x gacie, 1x skarpetki, 1x spodnie, 1x koszulka, 1x bluza, 1x zestaw do umycia się (bez ręcznika).

@Felonious_Gru: Amator. Ja to jeszcze biorę zapasowy silnik- cały, bo nigdy nie wiadomo która cześć się moze zepsuć. Do tego drugi telefon, buty, racje zywnościowe, papier toaletowy, sprzet biwakowy i podstawowy zestaw leków.
Wiadomo że
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@definitelynotme:Zawsze się bierze zapas na wyjazdy bo może bedziesz musiał zmienić koło w samochodzie albo sie pod niego położyć czy cokolwiek innego się wydarzy ( na przykład sie zesrasz w pory) i sie #!$%@? przy tym jak rolnik, ja nie biorę zapasów tylko wtedy gdy wiem że bede miał gdzie kupić. Zakaz to jedno ale bycie dzbanem to drugie. Mamusia nie spakowała synkowi lachów i nie było komu o tym pomyśleć?
  • Odpowiedz