Aktywne Wpisy
WykopX +73
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Defined +4
Dobra, tak, to ja # pokazmorde
Rano usuwam
Rano usuwam
Najlepszym rozwiązaniem mieć teraz domek na wsi, w odległości przynajmniej kilkunastu metrów od innych. Wystarczy zrobić zakupy i siedzieć w domu. Gorzej w miastach, gdzie różne sraki dotykają klamek. Dotykają przyciski na domofonach itp, kaszlą w autobusach, tramwajach. Zapowiada się fantastyczny marzec.
#koronawirus #polska #chiny #2019ncov
Włochy i Korea Południowa mają tak dużo potwierdzonych przypadków, bo robią bardzo dużo testów także tym, którzy nigdy nie byli w Wuhan, ale mają podobne objawy. Włochy jako jedyne w UE całkowicie zablokowały loty z Chinami (nawet Air China nie mogą latać) i po prostu bardzo poważnie podchodzą do tematu. Reszta krajów, w tym Polska, świadomie nie testuje randomów, by nie wzbudzać paniki.
Czy Chińska strategia jest dobra
Duszności
Kaszel suchy
Gorączka 37.5-38.5
Krew z zatok
Cholernie suche gardło i nos ale tak suche #!$%@? jak życie Peji.
Jedna osoba wyładowała nawet na opiece 24h ze znajomych i w sumie dostała coś na rozkurczenie oskrzeli.
Trochę śmieszne było by złapać tego sławnego wirusa i nawet o tym nie widzieć :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak ktoś by miał koronawirusa to nawet by nie odróżnił tego od tej infekcji...
@Ishvarta: modelowy łańcuch zachorowań z domieszką polskiej mentalności = do pracy przyjść nawet z gilami z nosa.
@Wurzel:
I będziesz tak siedzieć rok, zanim stworzą szczepionkę?
Wiesz, że ludzie muszą jakoś zarabiać, prowadzą swoje firmy, mają zobowiązania, kredyty, obowiązki?
@Wurzel:
Rozumiem, że już masz zaklepany bilet na Teneryfę i będziesz wcinał banany i pomarańcze?
Nie??? A to dlaczego?
Piszesz jak jakieś dziecko co życia nie zaznało.
Normalny człowiek kalkuluje ryzyko, ewentualne straty, zyski itp. i to nie tylko w kwestiach materialnych.
@Wurzel: Te zakompleksione wymiera powoli. Także jest na plus. Coraz bardziej polacy dmuchają na zimne.
@Wurzel: Zapomniałeś o najważniejszym: "nie będę nosić maseczki bo jeszcze ktoś pomyśli, że mam wirusa" ( ͡° ͜ʖ ͡°)