Wpis z mikrobloga

Dlaczego jak Filip Chajzer toczył bekę z zaburzeń lękowych i napadów paniki dostał niesamowity hejt na mordę (nie bronię go, tfu na niego), a jak Kubuś Grabowski a.k.a. Quebonafide wizualizuje depresję i introwertyzm to pół Polski wali konika do tego (włącznie z Wykopem, nie ma dnia żeby nie było go w gorących), portale plotkarskie i szmatłace nie mogą wyjść z zachwytu jaki to on genialny? Już nie wspomnę o POZOWANIU (należy to podkreślić, pozowaniu do zdjęć) ciągle w tych samych ciuchach, gdzie w czasach szkolnych każdemu z nas mogło się oberwać drwinami i było się wytykanym palcami jak przyszło się 3 dni pod rząd w tych samych łachach. Jesteście #!$%@? hipokrytami.
#polskirap #rap #afera #media #rakcontent #quebonafide #chajzer
ambiwalentny_dzieciak - Dlaczego jak Filip Chajzer toczył bekę z zaburzeń lękowych i ...

źródło: comment_1582380122KSno6MkO479ggyzm078EtA.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ambiwalentny_dzieciak: przecież on nie gra kogoś kto ma depresję xd. Sam powiedział tam u dzika na kanapie ze teraz jest już u niego wszystko ok i zajebiscie tylko ze miał problemy.
Jeżeli już to każda osoba introwertyczna i depresyjna powinna mu dziękować, bo pokazuje że można być sobą i nie udawać ekstrawertyka i dynamiczniaka wszędzie
  • Odpowiedz
@ambiwalentny_dzieciak: #!$%@?ć Quebociotę i jego fanów. Nie żartuje się z rzeczy, które krzywdzą ludzi, jak obśmiewanie i monetyzowanie wykluczenia społecznego. Na barykady, ja #!$%@?ę, ile jeszcze damy sobie pluć w pysk?
  • Odpowiedz
@ambiwalentny_dzieciak: też mnie to trochę zastanawiało, ale z drugiej strony, on nie robi tego na tej zasadzie jak Chajzer: "ej patrzcie duszę sie!!! Jestem po.ebany, buahahaha jakie śmieszne". Tylko ma w tym jakąś koncepcję, wydaje mi się że trochę przekaz całej płyty chce tym oddać, różnica między tym jaki był kiedyś, a co się stało z nim pod wpływem fejmu, pieniędzy. Myślę że coś chce pokazać przez to że odrzucił
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ambiwalentny_dzieciak: Zapytany przez Prokopa jak się czuje i czy przyjaciele dają mu wsparcie, odpowiedział, że nie potrzebuje wsparcia, bo czuję się bardzo dobrze. Nie porównuję się on do osób z depresją, więc nie robi nic złego. Rozumiem jakby otwarcie mówił o depresji i jak mu w życiu ciężko, wtedy Twoje argumenty miałby sens. A jak malował włosy i wyglądał jak wariat to było oki? Może wtedy obrażał ludzi z innymi
  • Odpowiedz