Na 41 bitew w evencie wbiłem 6 i 1/2 poziomu a dopiero przy 7 jest tak jakby połowa. W sumie najfajniej się chyba robi ten event cheftainem i ebr choć jeżdżę 430u na optyce i z bitwy na bitwę coraz bliżej 7 poziomu ( ͡°͜ʖ͡°) Przeziębiony już tydzień jestem to chociaż pierwszy raz skończę gowniany maraton w 2-3 dni #wot #worldoftanks
@Thunderlane niesamowite, właśnie odkryliśmy, że najłatwiej robi się misje czołgami którymi umi się grać ¯_(ツ)_/¯. Ebr jest w drzewku więc każdy może go sobie wbić i nie beceć
@Thunderlane: Niesamowite, to raczej wiadomo, ze najlepiej się robi najlepszymi tankami a nie tymi najgorszymi xD Chieftain dobry pod misje gdzie trzeba zrobić przynajmniej 4,3k dmg a ebr gdzie trzeba zrobić przynajmniej 800 bazowego expa. Ja gram event 430u na optyce bo nie muszę zmieniać czołgu do aktualnej misji a 430u możesz zrobić w drzewku ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
Niesamowite, właśnie odkryliśmy że misje najłatwiej robi się najbardziej op czołgami.
@Souis: Przy bardzo dobrej grze, zrobienie calosci powinno zajac kolo 400 bitew.