Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +121
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
kukold +155
Od paru miesięcy próbuję bezskutecznie sprzedać mieszkanie... Próbowałem bezpośrednio, przez agencje. Wrzucałem ogłoszenia na portale, słupy w okolicy i grupy fb. Moim zdaniem mamy do czynienia z potężnym załamaniem na rynku tylko nikt o tym głośno nie mówi. Nie wiem co będzie dalej bo mam jeszcze kredyt do spłacenia na inne.
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Tytuł: Ocalona aby przebaczyćmąż
Autor: Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin
Gatunek: biografia, autobiografia, pamiętnik
Cykl: Arabska żona (tom 6)
★★★★★★★☆☆☆
Niesamowita wiara. Książka jest świadectwem jak przyjmować Bożą obietnicę i się jej trzymać. Kiedy Bóg mówi, że coś zrobi, to na pewno to zrobi/na pewno to da, w swoim czasie. Jeśli zapewnił bohaterkę, że ta nie zginie, to dotrzymał słowa. To jest prawdziwa wiara. Wcześniej przeczytałam również "Ocalona, aby mówić" (tej samej autorki), ale było to kilka lat temu, dobrze było sobie odświeżyć straszną historię ludobójstwa w Rwandzie.
#bookmeter #ksiazki #literatura #czytajzwykopem
@vivianka: cykl źle skopiowany.