@DdNikaa: nie jest mi dobrze, ale naprawdę się zastanawiam czy to po prostu nie jest mój światopogląd, lęki i kilka innych negatywnych cech. Np. to że nie życie nie ma dla mnie wartości - może to po prostu taka filozofia odcięcia się? Wszystkie objawy są po prostu logiczne, nie wiem jakbym miał być szczęśliwy kiedy wszędzie dookoła tyle nieszczęścia, to od razu depresja?
@Piterwju: ja tak skaczę od "jestem chory, chyba naprawdę potrzebuję pomocy" do "jaka choroba, nieprzystosowanie do życia i tyle" może moja depresja osiągnęła wyżyny intelektu i tak mi miesza w głowie, żebym sam w nią nie wierzył? xD Powodzenia Mirku, pamiętaj żeby sugerować zmianę leków jakby coś nie grało 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ oby było fajniej
@JezusChrystusGang dzięki słońce, mam dokładnie tak samo. Raz jest okej fajnie, jakbym był naprawdę zdrowy i pełnym życia człowiekiem, a za chwilę myśli samobójcze i niechęć do niczego. Nie umiem w życie. Ty także się trzymaj i znajdź rozwiązanie z tej sytuacji (⌒(oo)⌒)
Powodzenia Mirku, pamiętaj żeby sugerować zmianę leków jakby coś nie grało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ oby było fajniej