Aktywne Wpisy
Xing77 +1
Francuzi mówią wprost, że Polska przystąpi do konfliktu z Rosją jeżeli Ukraina przegra. Nazywają nas szaleńcami (i słusznie!), ponieważ przez swoją głupotę i machanie szabelką wciągniemy cały kontynent w ten konflikt.
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że

xDgg 0
Egzamin na #prawojazdy #motocykle jutro, a w wwa ma padać #!$%@? śnieg xD #!$%@? mnie

ehhh, alez ta dziewucha nie moze sie przebic. no niby spermiarzy ma, ale jakos bycie kierowca tira z cyckami chyba nie wystarczy zeby jakos porzadniej zaistniec. jak nie TEDx, to teraz 7 metrow pod ziemio xD (-‸ლ) dajcie #!$%@? spokoj. skoro kierowca ciezarowki moze zostac byle malpa, to robienie czegos wyjatkowego z tego ze za fajera siedzi kobieta, w sumie uraga godnosci kobiet ¯\_(ツ)_/¯ jedyny powod dla ktorego zdobyla jakakolwiek widownie sa spermiarze i ciekaw jestem czy ona w ogole czyta komentarze pod swoimi filmami, czy jej sie zbiera od tego na wymioty xD
@zmienna_pomocnicza: akurat w tym wywiadzie trzeba przyznac, ze przynajmniej spora czesc jest poswiecona tematom typowo zawodowym, nie zwiazanym z tzipa ;)
swoja droga, ona porusza w tym wywiadzie fajne tematy pokazujace te wielka potege polskiego transportu.
mowi miedzy innymi o zarobkach i fakcie, ze wiekszosc wyplat jest w dietach.
mowi tez o tym, jak to kierowcy sie frustruja przedluzajacymi sie zaladunkami, korkami, wszelkimi poslizgami. a dlaczego tak jest?
@wezsepigulke: wiesz, ja zyje i pracuje na zachodzie. tutaj warunki pracy sa normalne. w Polsce pewnie jest inaczej, bo zeby #!$%@? w tych dziadtransach to jednak trzeba byc i troche #!$%@? i troche niedorozwinietym i troche miec nerwow ze stali bo inaczej #!$%@? idzie ¯\(ツ)_/¯ a jak ona jeszcze mowi, ze dzisiaj w polskich firmach zarabia za 6-7
Zarabiam między 7 a 8. Mam bazę 5km od domu. Żadne kilometry, tylko podstawa i te diety. Mam #!$%@? minimum 8 dni wolnych w domu.
A na zachodzie zarobiłbym te, zalozmy około 10-11k. Ale musiałbym albo dojeżdżać kilkaset kilometrów z zarciem w słoikach jak cygan, palić setki litrów paliwa, albo coś tam wynająć i koczować w kawalerce w obcym miejscu, też jak cygan. Pomijając
Komentarz usunięty przez autora
@zmienna_pomocnicza: Kto tak niby twierdzi?
@wezsepigulke: ale czekaj, wiekszosc swojego zycia i tak spedzasz za granica, wiec na #!$%@? ty w ogole tak do tej Polski chcesz wracac na te 8 dni koniecznie? zupelnie nie rozumiem tego ¯\_(ツ)_/¯
@wezsepigulke: no wlasnie. a mimo wszystko tak bardzo ciagnie cie do tych '4 katow', czemu? ¯\(ツ)_/¯ po co tak usilnie wracac gdzies, gdzie swiadomie wybiera sie spedzac mniejszosc zycia ლ(ಠಠ ლ)
Chyba nie zrozumiałeś ironii w komentarzu Piguły, o tym, że kabina ważniejsza xD
@Ezdrive: no debil. robote tirowca przyrownywac do marynarza albo pilota xD ktory pilot spedza wiekszosc czasu poza domem? chyba ten do twojego rozumu. nawet marynarz spedza lacznie wiecej czasu w roku w domu niz taki polski tirowiec na przerzutach. to tez jest patologia, ze za normalnosc uznaje sie w Polsce,
ale przyznam, ze chyba #!$%@?
@i-kamieni-kupa: no na pewno ktos, kto jest w 'domu' kilka dni w miesiacu wie co to rodzina, znajomi i koledzy. to, ze ty masz kompleks wobec ludzi z zachodu, to nie znaczy ze inni Polacy nie moga sie tam doskonale odnalezc. tekstami o robakach imigrantach mi nie wejdziesz na ambicje bo nie mam zadnych kompleksow. ja nie musze konkurowac
@i-kamieni-kupa: no #!$%@? debil ¯\_(ツ)_/¯ hurr durr. imigracja psuje rynek pracy. traktujo imigrantów jak robali! ale #!$%@?, pojadę na niemcu zarobic xD będę się brzydził, ale będę robił. życia nie będę sobie układał (-‸ლ) nie mam cierpliwości do takich dzbanów
Komentarz usunięty przez autora Wpisu