Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #bekaztransa #youtube

ehhh, alez ta dziewucha nie moze sie przebic. no niby spermiarzy ma, ale jakos bycie kierowca tira z cyckami chyba nie wystarczy zeby jakos porzadniej zaistniec. jak nie TEDx, to teraz 7 metrow pod ziemio xD () dajcie #!$%@? spokoj. skoro kierowca ciezarowki moze zostac byle malpa, to robienie czegos wyjatkowego z tego ze za fajera siedzi kobieta, w sumie uraga godnosci kobiet ¯\_(ツ)_/¯ jedyny powod dla ktorego zdobyla jakakolwiek widownie sa spermiarze i ciekaw jestem czy ona w ogole czyta komentarze pod swoimi filmami, czy jej sie zbiera od tego na wymioty xD
  • 38
@wezsepigulke: ja u siebie w firmie tez widze sporo kobiet. w moim oddziale sa 3. i ta sa dojrzale kobiety kolo 50tki ¯\(ツ)_/¯

swoja droga, ona porusza w tym wywiadzie fajne tematy pokazujace te wielka potege polskiego transportu.
mowi miedzy innymi o zarobkach i fakcie, ze wiekszosc wyplat jest w dietach.
mowi tez o tym, jak to kierowcy sie frustruja przedluzajacymi sie zaladunkami, korkami, wszelkimi poslizgami. a dlaczego tak jest?
Tak to fakt dZiewczyna zaistniała nawet coś sama robiła jak ćwiczenia dla kierowców czuba ze coś poplatałem. No najwidoczniej zaistnienie to oprócz pokazania się w kilku miejscach to coś więcej jakiś pomysł i promocja albo szukanie nowego a jeżdżenie za kołkiem...
@MirekWyznajeAnonimowo: Przecież ona jest taką atencjuszką, że ja #!$%@?. Najpierw zaczęła nagrywać filmy jak jeździła na zwykłym zestawie, potem każdy się przyzwyczaił i przestał oglądać, to się przerzuciła na "gabaryty", które były śmigłami do wiatraków. Po jakimś czasie znowu zaczęła widownia spadać, to odpaliła kontakt do tego lewaka, zazuniuka i jakoś poszło w świat (w polski internet), że #p0lka za fajerą AMERYKAŃSKIEGO trucka w Kanadzie. Jest wiele kobiet, które pracują jako
u mnie trzy dziewuchy były w wieku rozpłodowym jeszcze, do dziabniecia ;)

@wezsepigulke: wiesz, ja zyje i pracuje na zachodzie. tutaj warunki pracy sa normalne. w Polsce pewnie jest inaczej, bo zeby #!$%@? w tych dziadtransach to jednak trzeba byc i troche #!$%@? i troche niedorozwinietym i troche miec nerwow ze stali bo inaczej #!$%@? idzie ¯\(ツ)_/¯ a jak ona jeszcze mowi, ze dzisiaj w polskich firmach zarabia za 6-7
@MirekWyznajeAnonimowo zaraz zaraz. Nie wszystkie firmy to dziady.

Zarabiam między 7 a 8. Mam bazę 5km od domu. Żadne kilometry, tylko podstawa i te diety. Mam #!$%@? minimum 8 dni wolnych w domu.

A na zachodzie zarobiłbym te, zalozmy około 10-11k. Ale musiałbym albo dojeżdżać kilkaset kilometrów z zarciem w słoikach jak cygan, palić setki litrów paliwa, albo coś tam wynająć i koczować w kawalerce w obcym miejscu, też jak cygan. Pomijając
Zarabiam między 7 a 8. Mam bazę 5km od domu. Żadne kilometry, tylko podstawa i te diety. Mam #!$%@? minimum 8 dni wolnych w domu.

@wezsepigulke: ale czekaj, wiekszosc swojego zycia i tak spedzasz za granica, wiec na #!$%@? ty w ogole tak do tej Polski chcesz wracac na te 8 dni koniecznie? zupelnie nie rozumiem tego ¯\_(ツ)_/¯
nie, kabina kamiona ważniejsza...

@wezsepigulke: no wlasnie. a mimo wszystko tak bardzo ciagnie cie do tych '4 katow', czemu? ¯\(ツ)_/¯ po co tak usilnie wracac gdzies, gdzie swiadomie wybiera sie spedzac mniejszosc zycia ( )
ty głupi czy #!$%@?ęty? Pilota czy marynarza też nie zrozumiesz czemu wraca do domu skoro świadomie wybiera wiekszosc czasu poza domem?

@Ezdrive: no debil. robote tirowca przyrownywac do marynarza albo pilota xD ktory pilot spedza wiekszosc czasu poza domem? chyba ten do twojego rozumu. nawet marynarz spedza lacznie wiecej czasu w roku w domu niz taki polski tirowiec na przerzutach. to tez jest patologia, ze za normalnosc uznaje sie w Polsce,
@Ezdrive: ¯\_(ツ)_/¯ jesli tobie to pasuje, to coz ja moge. jednak w sprawach zwiazanych z ujarzmianiem polskiego transportu konkurujacego na zachodzie tym, ze wiekszosc waszych pensji jest w dietach, albo ze siedzicie tygodniami w kabinach, bede popieral zachod. tu pracuje i w moim interesie jest, zeby warunki kierowcow zyjacych tutaj na takiej konkurencji nie musialy cierpiec. zdecydowanie preferowalbym, zeby ci kierowcy przyjezdzali tutaj zyc i pracowac.
ale przyznam, ze chyba #!$%@?
@MirekWyznajeAnonimowo: mnie by #!$%@? brała gdybym zarabiał 3k netto. Od listopada jeżdżę bardzo sporadycznie ze względu na to, że otwieram DG i inwestuję resztę oszczedności które udało mi się nazbierać w wieku 25lat. Dzieki boże, że nie poszedłem na tfu studia.
ale ty pieprzysz jak potrzaskany xD wiesz czym jest rodzina, znajomi, koledzy?

@i-kamieni-kupa: no na pewno ktos, kto jest w 'domu' kilka dni w miesiacu wie co to rodzina, znajomi i koledzy. to, ze ty masz kompleks wobec ludzi z zachodu, to nie znaczy ze inni Polacy nie moga sie tam doskonale odnalezc. tekstami o robakach imigrantach mi nie wejdziesz na ambicje bo nie mam zadnych kompleksow. ja nie musze konkurowac
@i-kamieni-kupa: xD patrz, ja też jestem wśród swoich ¯\_(ツ)_/¯ czekaj. a w jaki to sposób ta imigracja ze wschodu psuje rynek? rozumiem, że polscy kierowcy z polskich firm, śpiący po parkingach, nie psują rynku, tak? i są szanowani w przeciwieństwie do ludzi którzy tam żyją i pracują tak samo jak Niemcy? xD rozumiem że niemieckie firmy wg zeznań członków twojej rodziny płacą mniej pracownikom ze wschodu niż swoim niemieckim kierowcom? żyj
I nie mówię że nie pójdę robić kiedyś do Niemca ale tylko po to żeby wyciągnąć od nich kasę a nie po to żeby tam "układać życie".

@i-kamieni-kupa: no #!$%@? debil ¯\_(ツ)_/¯ hurr durr. imigracja psuje rynek pracy. traktujo imigrantów jak robali! ale #!$%@?, pojadę na niemcu zarobic xD będę się brzydził, ale będę robił. życia nie będę sobie układał () nie mam cierpliwości do takich dzbanów