@Coco_Dzambo to są legendarne paczki na Górczewskiej :) swoją drogą co wam przesZksdza co ludzie robią ze swoim życiem? Ktoś lubi, chce to tam stoi :) nikt wam nie karze. Hipokryci co za darmo w pracy pod stołem 3 paczki po cichaczu wcinają żeby inni nie widzieli
Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego #!$%@? polackiego pączka? xD o #!$%@? wyobraźcie sobie jak taki James Bond #!$%@? je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, #!$%@? mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko #!$%@?ć, bo się pączek cały #!$%@? xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek
@Coco_Dzambo: U mnie też jest ta jedna cukiernia, która robi takie pączki, że dosłownie rozpływają się w ustach, więc też jest kolejka stania na 20 minut, tylko po to żeby zjeść tego jednego, przepysznie rozpływającego się pączka
@Coco_Dzambo: No i takie stanie jest zajebiste. Stoimy sobie rozrywkowo w kolejce, bo chcemy. Po pączka, fajnie jest, bo pączki są słodkie, dobre. A Ty to porównujesz do jakichś zamordystycznych czasów komuny gdzie się stało, żeby nie zdechnąć z głodu albo anemii nie dostać.
@Coco_Dzambo: no tak, bo ci co nie są postkomunistycznymi polackimi niewolnikami, sami zdobywają wyroby cukiernicze kolonizują piekarnie, taplają się w premiumlukrze całorocznie, to kolejka stoi do nich, nie na odwrót, nie czekają na wyjątkowe rzeczy, ich czyste dusze tego nie potrzebują jagnięcym futrem wałek pokryty, wiatr zachodni spienione goni fale, dżizas, #!$%@?, ja #!$%@?ę, narodzie weźżeż siw ogarnij xD bo co, bo stoją w kolejce a za komuny też były kolejki,
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
#tlustyczwartek #polska
o #!$%@? wyobraźcie sobie jak taki James Bond #!$%@? je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, #!$%@? mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko #!$%@?ć, bo się pączek cały #!$%@? xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek
@FixASAPexpress nie. Tu chodzi wyłącznie o "tłusty czwartek". Mam nadzieję że pomogłem
@Coco_Dzambo to tylko głupia tradycja, sposób żeby na chwilę odzwyczaic się od codziennej rutyny dla szarego Kowalskiego, zluzujcie dupska
Komentarz usunięty przez autora
kolonizują piekarnie,
taplają się w premiumlukrze całorocznie,
to kolejka stoi do nich, nie na odwrót,
nie czekają na wyjątkowe rzeczy, ich czyste dusze tego nie potrzebują
jagnięcym futrem wałek pokryty,
wiatr zachodni spienione goni fale,
dżizas, #!$%@?, ja #!$%@?ę, narodzie weźżeż siw ogarnij xD bo co, bo stoją w kolejce a za komuny też były kolejki,