Wpis z mikrobloga

@warszawiak39
@dumpmuzgu
@zjadlbym_kebaba
@murdoc
@Anoniemamowy
@banjo

Nie mam fotki po niestety, zostały zeżarte zanim zdążyłem zrobić zdjęcie.
Marynata w sumie nic wielkiego: oliwa, zioła prowansalskie, tarta skórka z cytryny, sól i pieprz. Jak się już pomarynowały to przed pieczeniem posmarowałem mieszanką musztardy francuskiej, miodu i wędzonej papryki. Wyszło w pytę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to w rogach to krojone na pół czosnki - dla lepszego aromatu
  • Odpowiedz
@menstruacyjnakaszanka osobiście wolę wymieszać musztardę francuską z miodem, doskonała marynata, miód sie karmelizuje i tworzy wspaniałą, chrupiąca strukturę a smaku dopełnia lekko pikantna musztarda francuska, w połączeniu z wyrazistą surówką z kapusty pekińskiej to jest po prostu niebo w gębie ( ʖ̯)
  • Odpowiedz