Aktywne Wpisy

Nie_fair +13
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +1084
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

Miasteczko 30tys. mieszkańców, wchodzę na komendę, widzę siedzi oficer w portierni.
- Dzień dobry, chciałbym się przebadać alkomatem
- Pił pan? (XD)
- No piłem...
- A ile?
- No wczoraj wieczorem litra na trzech
- Hehe he he e e - wy to k---a nazywacie piciem? Możesz jechać młody, nic wam nie będzie.
I mnie nie przebadał. XD
#policja #polska #takaprawda
źródło: comment_1582034003aSF0Y2D87cGvLYOoPn2KgZ.jpg
PobierzSzkoda chodzić.
Komentarz usunięty przez autora
Jest jedno miejsce jeszcze gdzie was chętnie przebadają - lokalna izba wytrzeźwień, ale chyba
@antek_akrobata dlatego u nas jest obok dyżurki. Nikogo o nic nie pytasz. Wchodzisz i dmuchasz(XD)
Dopiero jak nie działa to grzecznie prosisz ciecia i ma OBOWIĄZEK Ci udzielić alkomaty.