Wpis z mikrobloga

Skonczylem oglądać trylogię LOTRa pierwszy raz, odkąd ja oglądałem kiedy wychodziła, na tvnie oglądałem bez większej wczuty. W tle napisy końcowe, wchodze na wypok a tam tibia w gorących, czyli gra w którą gralem namiętnie gdy LOTR dopiero wychodził i był na samym szczycie. Niesamowite uczucie, czuję się jak w 2003. Nostalgią mocno, dzięki Mirku @a2k__
#feels #lotr #tibia
EmerytowanySztangista - Skonczylem oglądać trylogię LOTRa pierwszy raz, odkąd ja oglą...

źródło: comment_1581894546EG158KtkorKRa1jO8pKeFH.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@windows95: u mnie w szkole beka była w ogóle, że ktoś gra na komputerze a nie chce wyjść, ale nie każdy też miał. Ogólnie z tibii też beka była ale w to nikt nie grał właściwie na moim zadupiu albo się nie przyznawali

@SuperTimor435: kurczę, zdanie raczej zrozumiałe. Ale spoko, przetłumaczymy polski na polski xd Lotr wyszedł prawie 20 lat temu, OP obejrzał pierwszy raz po premierze (czyli
  • Odpowiedz
@windows95: Ta bo ludziom się grafika nie podobała, a prawda taka, że gra dawała bardzo dużo znajomości, mam je na całym świecie od Egiptu przez Niemcy, GB, Szwecje i tak dalej.. poznanych mnóstwo fajnych osób, kontakty do dzisiaj, 2-3 razy w roku meetingi - niezapomniane imprezy, a sama gra była bardzo trudna i wymagała dużego poświęcenia, żeby coś osiągnąć.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Trusky92: ja akurat wtedy grałem w Soldata, ale on byłtroche bardziej niszowy. Grafika też nie była wybitna, ale masz troche racji co do Tibii - tam grafika była troche za bardzo dziecinna
  • Odpowiedz
@windows95: Dla mnie to był mega klimat ta grafika, nigdy nie byłem fanem wyglądu, a racze gameplayu, który w tibii dla mnie był znakomity, dużo wojen, sojuszy, wspólne expienie itp.. straciłem na to kawał życia, ale nie żałuję.
  • Odpowiedz