Wpis z mikrobloga

#jedzenie #cateringdietetyczny
#krakow

Co na obecną chwile polecacie z kateringów dietetycznych. Bardzo by mi zależało abym mógł sobie codziennie wybierać posiłki z jakiejś puli. Jestem trochę wybredny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prawdziwymirek: Przeliczając ile wydaje na jedzenie w ciągu miesiąca to katering powinien wyjść porównywalnie albo nawet taniej. Oszczędzam tylko czas a i mam faktycznie wyliczone kcal. Chce schudnąć tak ze 3-4kg.
  • Odpowiedz
@rskk: ja ostatnio jadłam parę obiadów ze sport food i są pyszne. Bo np. w pracy mamy pudełkowe obiady z Fit Boxów i już nie mogę na to patrzeć - wszystkie na jedno kopyto i mega męczące przyprawy
  • Odpowiedz
@rskk To co ty takiego jesz? Ja co najmniej 2x mniej wydaję niż cena kateringu. Może nawet z 3x

Jak chcesz czas oszczędzić to zawsze można meal prep robić w weekend. Ogólnie zdrowe odżywianie nie wymaga nie wiadomo ile gotowania, można mieć dobrą dietę tak naprawdę z gotowych produktów w sklepie. Surowe owoce i warzywa, pieczywo razowe, nabiał, dobrej jakości kiełbasy i wędzonki, orzechy.

No ale w portfel ludziom nie zaglądam.
  • Odpowiedz
@prawdziwymirek: No nie wiem, ja na sam weekend jestem w stanie zrobić spokojnie zakupy za 200zł

- wędlina 30zł
- wołowina 0.5kg 50zł
- indyk 30zł
- chleb + bułki z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rskk: przyczaj fitlab, ja się u nich stołuję wiosna/lato, jak jest za gorąco na gotowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie dobra jakość i nie ma monotonii, choć czasem ponosi ich z kolendrą.
  • Odpowiedz
@rskk: jak nadal szukasz to ostatnio zamówiłem z dietific i mi mega siadło, wcześniej długo brałem z after fit, było git, ale część obiadów strasznie sucha (jakieś mięcho z odrobiną sosu i praktycznie suchy ryż/kasza). love catering miałem parę dni i było dobre, ale jest ponad dychę droższe od dietific i imo się nie opłaca.
  • Odpowiedz