Wpis z mikrobloga

Nowy smakołyk w #kfc - Dream Burger. Reklama pokazuje jak polewany jest cały gęściutkim sosem serowym. I tak podobno jest w rzeczywistości (screen w komentarzu) - dostaniemy do zjedzenia go rękawiczki i fartuszek ( ͡º ͜ʖ͡º). Już rozumiem to pytanie "czy dasz mu radę?". Chodzi chyba o to, czy dasz radę go zjeść tak by się nie #!$%@?ć xD. Ja myślę, że babrać się w fastfoodzie za 35zł jak dziecko w kałuży z błotem niezbyt zachęca mnie do kupna, a was ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
#jedzenie #jedzzwykopem #fastfood #heheszki
Pobierz
źródło: comment_1581827959QBB18lazMtogBAGKTWCzdc.jpg
  • 102
@Melt: Coś takiego polecam w Świętej Krowie i Rusztowaniu - bo nigdzie indziej chyba nie ma ¯\_(ツ)_/¯
W Świętej Krowie ja jadłem tego czarnego, ale nie polecam. Ta bułka jest niedobra i strasznie krucha
W Rusztowaniu nie byłem, ale chyba jest to kapkę droższa knajpa
Ostatnio byłem w Fat Bobie - tam jest takie troche specyficzne mięso i to jest charakterystyczne dla tego miejsca, no ale mi bardzo smakowało
Z ciekawszych
@Melt: Ostatnio najbardziej pozytywnie zaskoczony jestem Chinkalnią - co prawda jest to "sieciówka", a te zawsze staram się omijać (chętniej próbuję czegoś lokalnego), ale bardzo dobre jedzenie no i coś innego. To jest kuchnia gruzińska z naciskiem na chinkali (takie pierożki). Konkretnie stamtąd warto wziąć właśnie chinkali - do wyboru z mięsem albo serem - i, co ciekawe, więszkość polecam wziąć z serem. NIGDY bym tego chyba nie wziął (mam na