Aktywne Wpisy
smooker +63
#rosja #turcja #ukraina
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Personel hotelu w Turcji pobił rosyjskiego turystę za skargę na niewłaściwe zachowanie innych gości - teraz mężczyzna znajduje się na oddziale intensywnej terapii, a Turcy próbują "zatuszować" sprawę na policji.
Pracownicy tureckiego pięciogwiazdkowego hotelu Nox Inn Deluxe Hotel 5 * dotkliwie pobili rosyjskiego turystę z powodu skargi na niewłaściwe zachowanie innych gości - rzucali butelkami w Rosjanina z balkonu.
Po tym,
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Personel hotelu w Turcji pobił rosyjskiego turystę za skargę na niewłaściwe zachowanie innych gości - teraz mężczyzna znajduje się na oddziale intensywnej terapii, a Turcy próbują "zatuszować" sprawę na policji.
Pracownicy tureckiego pięciogwiazdkowego hotelu Nox Inn Deluxe Hotel 5 * dotkliwie pobili rosyjskiego turystę z powodu skargi na niewłaściwe zachowanie innych gości - rzucali butelkami w Rosjanina z balkonu.
Po tym,
deepblue_ +273
Mój dziadek za 80 tysięcy złotych kupił nową Toyotę Yaris z salonu, tylko po to, by nią nie jeździć "bo mu porysują". I nadal jeździ swoim starym gratem, a yariska stoi w garażu nie ruszona od zakupu.
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
#jedzenie #jedzzwykopem #fastfood #heheszki
W Świętej Krowie ja jadłem tego czarnego, ale nie polecam. Ta bułka jest niedobra i strasznie krucha
W Rusztowaniu nie byłem, ale chyba jest to kapkę droższa knajpa
Ostatnio byłem w Fat Bobie - tam jest takie troche specyficzne mięso i to jest charakterystyczne dla tego miejsca, no ale mi bardzo smakowało
Z ciekawszych