Aktywne Wpisy

adrninistrator +198
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
źródło: FB_IMG_1773852855744
PobierzCzy obowiązek ustąpienia pierwszeństwa pieszym na pasach to dobra zmiana?
- Tak 70.8% (843)
- Nie 29.2% (348)

krystian-stepaniak +189
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Luris: To, że można się doszukać w tym filmie wyszydzania zagadnienia, które porusza. Chociaż nie wiem czy to pozytyw. Nie ma też tak dużo disco polo. Przed samym filmem jak jest logo TVP jego animacja wyświetla się do muzyki Chopina.
Okej, żadna z tych cech nie jest pozytywem, ale może osłodzić seans, na który
A propos muzyki - oprócz fortepianowych wstawek to nie było tam kompletnie nic z muzyki Akcentu, śpiewane były tylko rzeczy Papa Dance i inne, co było moim ogromnym zaskoczeniem, tak samo jak to, że prawie każdy wątek w
źródło: comment_1581708739QPAXHJMqdXHGOakrC6ubJ8.jpg
Pobierzczyli chcesz mi powiedzieć, że rzeczywiście zrobili film który nasrał na fanów disco polo i Martyniuka? Czyli jednak ta scena z trailera o AC/DC i Led Zeppelin mnie nie zmyliła i rzeczywiście miała pocisnąć fanów tego gatunku xD