Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Majk_: Nie. Zdecydowanie nie. To nie jest film nawet tak zły jak 365 dni

@Luris: To, że można się doszukać w tym filmie wyszydzania zagadnienia, które porusza. Chociaż nie wiem czy to pozytyw. Nie ma też tak dużo disco polo. Przed samym filmem jak jest logo TVP jego animacja wyświetla się do muzyki Chopina.

Okej, żadna z tych cech nie jest pozytywem, ale może osłodzić seans, na który
  • Odpowiedz
@Joz widzę że dość pozytywnie oceniłeś ten film ( ͡ ͜ʖ ͡) Nie wspomniałeś o genialnej scenie jak Zenek siedzi na podłodze, a Danuśka obok wali kloca xD

A propos muzyki - oprócz fortepianowych wstawek to nie było tam kompletnie nic z muzyki Akcentu, śpiewane były tylko rzeczy Papa Dance i inne, co było moim ogromnym zaskoczeniem, tak samo jak to, że prawie każdy wątek w
  • Odpowiedz
  • 36
  • Odpowiedz
@Joz mnie najbardziej irytuje nachalna promocja filmu przez TVP. Przecież to jest publiczna telewizja, a dziś przez pół godziny mignęło mi chyba 5 reklam w tym w czasie teleexpresu, wiadomości, i w przerwie na reklamy. Inne filmy muszą płacić grube tysiące na reklamę, a TVP sobie robi "darmową" kampanię na koszt wszystkich. Dosyć to niesmaczne.
  • Odpowiedz
@Joz:

czyli chcesz mi powiedzieć, że rzeczywiście zrobili film który nasrał na fanów disco polo i Martyniuka? Czyli jednak ta scena z trailera o AC/DC i Led Zeppelin mnie nie zmyliła i rzeczywiście miała pocisnąć fanów tego gatunku xD
  • Odpowiedz
  • 0
  • Odpowiedz
  • 3
@kanapeczka_z_kanapa: I o dziwo, tamten film dało się oglądać. Świetna obsada (Ogrodnik, Głowacki, Kot, Koman i Kulig) i jakiś pomysł na siebie i tyle wystarczy
  • Odpowiedz