Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#kryptowaluty #kryptokomedia
@plaisant: tak nie ma ? , to czemu spadek hashratu pokrywa się z spadkiem ceny na wykresie ?
przeczysz temu co się nazywa efektem sieci a na co się powołują wszyscy bitkojnowcy, tak samo spadek hasrate LTC nie miał wpływu na cenę LTC ostatnio ? XDDD
@plaisant: najpierw trzeba dokupić te koparki , a jeszcze wcześniej to musisz te koparki wyprodukować na tą sprzedaż , teoretyzować to ty sobie możesz , ale praktyka wyglada nieco innaczej od teorii , a jak obaj wiemy produkacja koparek do bitcoina jest zcentralizowana w chinach a, a konkurencja Bitmaina robi gorsze wydajnościowo produkty
nie masz gdzie kupić koparek Bitmaina w takiej ilości aby nagle wypełnić lukę tej zamkniętej kopalni
i do tego produkcja koparek jest pod znakiem zapytania bo cały rynek podzespołów z chin stoi w miejscu
dawaj linki do tych twoich magazynów pełnych najnowszych koparek , chętnie się dowiem skąd pochodził ten nadmiar wafli do produkcji tych chipów
2.żadna stara koparka nie ma szans w kopaniu z resztą nie wyłączonych 70THs szczególnie gdy są one tam gdzie prąd jest po cenach chin , a nawet gdyby to i 6 krotna różnica na mocy swoje juz sama mówi a miejsc na ziemi gdzie prąd tak tani jak w chinach można na palcach u jednej reki policzyć
@plaisant: no tak spadek ceny BTC w tym samym momencie co hashratu podczas halvingu to przecież przypadek nie ?
i przez przypadek to samo miało miejsce na LTC ostatnio i to po raz kolejny w historii LTC