Co dzisiaj prychłem to moje. Wchodzę sobie do Kaufa po energola, a na wejściu zajebiste stoisko z czekoladkami i kwiatami na te z-----e walentynki. Zwieszone miny starych i młodych cucków wybierających czekoladki i kwiatki dla swoich księżniczek to był miód na moje serce, jak podszedłem do stoiska i zobaczyłem ceny tych badziewi, to wszystko stało się jasne (a przecież jeszcze trzeba postawić kolację/kino bo inaczej księżniczka walnie focha, oczywiście oni jedyne co dostaną w zamian to s--s na misjonarza przy wylaczonym świetle). Właśnie walentynki to jedyny dzień, kiedy czuję się jak wygryw bo wiem że nie muszę odpierniczac tej całej pajacerki. #przegryw #tfwnogf #s----------e #stulejacontent
@Heady1991: a czy żeby zjeść karpia potrzeba wiglii? Albo, żeby podziękować matce za to ze jest potrzeba dnia matki?
Nie, ale utarła się taka tradycja i tyle. Są pewne dni w roku w pewien sposób wyjątkowe i takie są też dla par walentynki - to jak dana para je obchodzi to tak naprawdę już ich sprawa. Niektórzy pójdą do lepszej restauracji niż zazwyczaj i wręczą sobie upominki - dla innych
@herek22 no o to mi też chodzi, nie trzeba specjalnie święta w kalendarzu żeby sobie zrobić walentynki, dzień matki, czy tam zjeść rybę na obiad, ale to co się o--------a jak się te Święta zbliżają to przechodzi ludzkie pojęcie ¯_(ツ)_/¯
@kefaise @tomkol Znam te laski, hehe mnie tam walentynki nie obchodzą. Ale jakbyś jeden z drugim zabrał na kolację i kupił kwiaty to by ze szczęścia się posikała.
@venividi: Gdybyś nie zauważył to komentuję jego psychikę a nie wygląd babki. Natomiast ty stosujesz efekt odwrotnej aureoli, ktoś jest wg ciebie głupi to na pewno i brzydki, a potem na zakupy w walentynki bo taki schemat ( ͡°͜ʖ͡°)
#przegryw #tfwnogf #s----------e #stulejacontent
@DzejmsKameron: https://pl.wikipedia.org/wiki/Resentyment
Nie, ale utarła się taka tradycja i tyle. Są pewne dni w roku w pewien sposób wyjątkowe i takie są też dla par walentynki - to jak dana para je obchodzi to tak naprawdę już ich sprawa. Niektórzy pójdą do lepszej restauracji niż zazwyczaj i wręczą sobie upominki - dla innych
@orzeszty: Biedy, delikatny płatek na wietrze, zesrał się o "obrazek z nieatrakcyjnym mężczyzną" XD
Robisz kurtyzane z logiki omijając cały sens mojej wypowiedzi i skupiając się na obrazku, a nie całym tekście który go otacza
Komentarz usunięty przez autora
@tomkol
Znam te laski, hehe mnie tam walentynki nie obchodzą.
Ale jakbyś jeden z drugim zabrał na kolację i kupił kwiaty to by ze szczęścia się posikała.