Wpis z mikrobloga

#polskiyoutube #ichabod

Łukasz Stelmach: Zanim się na jakiś temat wypowiesz zrób risercz

Also Łukasz Stelmach:

Odkąd Venom się pokazał i zarapował tam Eminem Łukasz nie może przeboleć tego jaki Eminem jest beznadziejny (mimo, że już parę osób go naprostowało, że nie do końca się na tym chyba zna) i trwa to do dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jestem tylko ciekawy na ile ironiczny jest ten tekst o tym, że biali nie potrafią rapować, bo szczerze mówiąc ciężko to wyczuć z jego stylu wypowiedzi, bo ja już sam nie wiem kiedy sobie żartuje, a kiedy mówi na poważnie.

Obrazek otwórzcie ze źródła, żeby było widać
Need - #polskiyoutube #ichabod

Łukasz Stelmach: Zanim się na jakiś temat wypowiesz...

źródło: comment_1581615230OEDwWWQqfZzndho6Lnv13W.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Widz Lukasza: Film X nie jest dobry. Slaba gra aktorska kulawy scenariusz etc.
Lukasz: (XDDdd/ok boomer/slabej jakosci mem) Dlatego zarobil tyle i tyle, sprzedal tyle i tyle biletow, na rotten tomatoes swietne opinie iksdedede.

Widz Lukasza: Film X jest swietny. Zarabia, dobre recenzje na rotten tomatoes sprzedal tyle i tyle biletow
Lukasz: (XDDdd/ok boomer/slabej jakosci mem) opinie na RT sie nie licza. Kolejny przyklad ze ludzie maja chu*owy gust iksde
¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Trola ma we krwi.

@adam1105: to dlatego, że jest takim debilem, że nie idzie wyczuć czy to jego kolejny atak debilizmu czy toll. Faktycznie, wielkie osiągnięcie xD
  • Odpowiedz
Widz Lukasza: Film X nie jest dobry. Slaba gra aktorska kulawy scenariusz etc.

Lukasz: (XDDdd/ok boomer/slabej jakosci mem) Dlatego zarobil tyle i tyle, sprzedal tyle i tyle biletow, na rotten tomatoes swietne opinie iksdedede.

@adam1105: Jeszcze wkleja ten niepochlebny komentarz na swoje różne sociale, z komentarzem typu "XD" i zbiera lajki i komentarze potwierdzające jego omylność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Need Ale dał gruby do pieca :D Robi z siebie idiotę, a na argumenty odpowiada obrazeczkami. Aha, Eminem faktycznie nie potrafi rapować i język mu się plącze, w "Godzilli" tylko 6 słów na sekundę () Gruba feministka ze szklaneczką piwka zrobiłaby to lepiej.
  • Odpowiedz