Aktywne Wpisy
pastarri +63
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +727
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

Łukasz Stelmach: Zanim się na jakiś temat wypowiesz zrób risercz
Also Łukasz Stelmach:
Odkąd Venom się pokazał i zarapował tam Eminem Łukasz nie może przeboleć tego jaki Eminem jest beznadziejny (mimo, że już parę osób go naprostowało, że nie do końca się na tym chyba zna) i trwa to do dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem tylko ciekawy na ile ironiczny jest ten tekst o tym, że biali nie potrafią rapować, bo szczerze mówiąc ciężko to wyczuć z jego stylu wypowiedzi, bo ja już sam nie wiem kiedy sobie żartuje, a kiedy mówi na poważnie.
Obrazek otwórzcie ze źródła, żeby było widać
źródło: comment_1581615230OEDwWWQqfZzndho6Lnv13W.jpg
PobierzLukasz: (XDDdd/ok boomer/slabej jakosci mem) Dlatego zarobil tyle i tyle, sprzedal tyle i tyle biletow, na rotten tomatoes swietne opinie iksdedede.
Widz Lukasza: Film X jest swietny. Zarabia, dobre recenzje na rotten tomatoes sprzedal tyle i tyle biletow
Lukasz: (XDDdd/ok boomer/slabej jakosci mem) opinie na RT sie nie licza. Kolejny przyklad ze ludzie maja chu*owy gust iksde
¯\_(ツ)_/¯
@adam1105: to dlatego, że jest takim debilem, że nie idzie wyczuć czy to jego kolejny atak debilizmu czy toll. Faktycznie, wielkie osiągnięcie xD
@adam1105: Jeszcze wkleja ten niepochlebny komentarz na swoje różne sociale, z komentarzem typu "XD" i zbiera lajki i komentarze potwierdzające jego omylność ( ͡° ͜ʖ ͡°)