Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Sprawa wyglada tak, jestem w związku 3 lata, wiadomo były lepsze i gorsze chwile, No ale ogólnie jest w porządku, problem jednak polega na tym, ze moja luba po 3 latach związku oświadczyła mi ze ona nie czerpie przyjemności z #s--s ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to byłem bardzo zaskoczony gdy mi o tym powiedziała, bo przez cały ten czas wydawało mi się, ze było zupełnie na odwrót, a teraz takie coś, No i w sumie od pewnego czasu bzikania jest jak na lekarstwo, a wcześniej nie było z tym jakiegoś większego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to nie wiem co mam o tym myslec, próbowałem z nią rozmawiać, tylko, ze ona ciagle wymyśla nowe powody dlaczego nie chce jej się bzikac itp itd.. wiem, ze to portal ze śmiesznymi obrazkami i z gronem stulejarzy, ale może jakiś głos rozsądku się tutaj pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zwiazki #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dumspiro: jeżeli musisz takie kocopoły odwalać, żeby swoją kobietę zachęcić do seksu to bardzo Ci współczuję- taniej i szybciej będzie iść do divy.
I tak, takie rzeczy są miłe i przyjemne ale w życiu codziennym, żeby pokazać uczucie do drugiej osoby czy fakt, że Ci na niej zależy.
  • Odpowiedz
@Hav0c: xD Ludzie ja nie musze, wiem tylko, ze po czasie gdy motylki juz uleca dobrze jest od czasu do czasu zrobic taki fajny gest by pokazac ze sie nadal starasz. Wiadomo ze nikt na codzien nie bedzie odwalal takiej szopki dla seksu bo to mija sie z celem skoro to przyjemnosc dla obojga...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: oj coś tu nie gra. Albo przez 3 lata jej s--s się po prostu podobał, albo uprawiała go z innych powodów (chciała mieć dziecko, chciała się z Tobą na stałe związać, miała ochotę na Twój status zawodowy, materialny albo coś innego). Jak nagle jej ochota przeszła i przestało jej odpowiadać, to jest albo chora, albo kogoś ma, albo się po prostu znudziłeś i szuka następnego.
Generalnie - coś tu
  • Odpowiedz
@gaiapl: Tylko kobieta mogła to napisać. Łatwo Wam mówić kocham bo nic was to nie kosztuje, a wręcz przynosi korzyści jeśli mężczyzna uwierzy. Jeśli ja powiem kocham to do jednej na całe życie.
  • Odpowiedz
@kakuter Nie uważam, żeby płeć tu cokolwiek determinowała. U jednej i drugiej płci uczucia do drugiej osoby mogą się zmienić. A co za tym idzie stosunek do seksu i bliskości.
  • Odpowiedz
@gaiapl: Miłość to lojalność i bycie sojusznikiem. Decydujesz że tak będzie na zawsze. Świadomy wybór.

To o czym mówisz o zakochanie, czyli to co kobiety mylą celowo lub nieumyślnie z miłością.
  • Odpowiedz
Wyobraź sobie, że mam koleżanki, siostry, kuzynki, czytam fora, książki, publikacje naukowe. I zdecydowanie większość kobiet nie potrzebuje liścików do torebek czy świeczek, żeby mieć ochotę na s--s. Mitem jest to, że kobiety nie lubią seksu i potrzebują do tego jakieś kosmicznej atmosfery. Jasne, jest miło zjeść smaczną kolację czy dostać kwiaty, ale teksty o "grze wstępnej cały dzień" to po prostu śmiech na sali. Jeśli tylko po takim wysiłku masz s--s
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: kilka najważniejszych kwestii. Po pierwsze przestałeś ją pociągać. Żadna gra wstępna, przebieranki, sranki tego nie zmienią. Minął okres fascynacji seksualnej, zaczęło się przyzwyczajenie. Obecnie jesteście w stanie takiego sztucznego podtrzymania związku. Zazwyczaj jest to pierwszy krok do rozpadu związku, bądź uwikłania się w romans którejś ze stron. Domyślam się, że jeżeli ty jesteś tą stroną aktywniejszą, to tobie bardziej zależy na niej i na tym związku. Jedyny ratunek dla
  • Odpowiedz
@tylkodobregeesy: @AnonimoweMirkoWyznania: @RubinWwa: @> PodgnitaElfka
@ > RudaTowarzyszka

Ale temat się rozwiązał o libido, grze wstępnej, "szczerej rozmowie" (to jest dopiero hit facetów idiotów). To naprawdę jest zerojedynkowe: kobiety też lubią s--s, też lubią cały czas (mniej intensywnie niż faceci, ale to jedyna różnica). Faceci to mają talent do komplikowania życia, a już zwłaszcza jak chodzi o kobiety.

Albo dziewczynę podniecasz albo nie. Jak nie chce z
  • Odpowiedz
@13czarnychkotow:

jeśli czytałaś na ten temat dużo to powinnaś wiedzieć, że istnieje coś takiego jak pożądanie responsywne (czyli w odpowiedzi na jakieś bodźce, czy kontekst) i pożądanie spontaniczne (po prostu ochota na s--s) Pożądanie spontaniczne częściej występuje u mężczyzn i kobiet w czasie owulacji, co nie oznacza, że nie ma osób, które takiego pożądania nie doświadczają wcale i potrzebują, aby partner wyszedł z inicjatywą i stworzył kontekst, by w ogóle
  • Odpowiedz