Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Sprawa wyglada tak, jestem w związku 3 lata, wiadomo były lepsze i gorsze chwile, No ale ogólnie jest w porządku, problem jednak polega na tym, ze moja luba po 3 latach związku oświadczyła mi ze ona nie czerpie przyjemności z #s--s ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to byłem bardzo zaskoczony gdy mi o tym powiedziała, bo przez cały ten czas wydawało mi się, ze było zupełnie na odwrót, a teraz takie coś, No i w sumie od pewnego czasu bzikania jest jak na lekarstwo, a wcześniej nie było z tym jakiegoś większego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to nie wiem co mam o tym myslec, próbowałem z nią rozmawiać, tylko, ze ona ciagle wymyśla nowe powody dlaczego nie chce jej się bzikac itp itd.. wiem, ze to portal ze śmiesznymi obrazkami i z gronem stulejarzy, ale może jakiś głos rozsądku się tutaj pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
I tak, takie rzeczy są miłe i przyjemne ale w życiu codziennym, żeby pokazać uczucie do drugiej osoby czy fakt, że Ci na niej zależy.
Nazywasz drobne gesty nie wiadomo jakim wysiłkiem i do tego się odniosłam.
Nie musisz się tak indyczyc. xD
@moniek9: Kobiety maja nizsze libido niz mezczyzni, do tego z czasem te sprawy interesuja je coraz mniej.
Generalnie - coś tu
To o czym mówisz o zakochanie, czyli to co kobiety mylą celowo lub nieumyślnie z miłością.
@ > RudaTowarzyszka
Ale temat się rozwiązał o libido, grze wstępnej, "szczerej rozmowie" (to jest dopiero hit facetów idiotów). To naprawdę jest zerojedynkowe: kobiety też lubią s--s, też lubią cały czas (mniej intensywnie niż faceci, ale to jedyna różnica). Faceci to mają talent do komplikowania życia, a już zwłaszcza jak chodzi o kobiety.
Albo dziewczynę podniecasz albo nie. Jak nie chce z
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua