Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Sprawa wyglada tak, jestem w związku 3 lata, wiadomo były lepsze i gorsze chwile, No ale ogólnie jest w porządku, problem jednak polega na tym, ze moja luba po 3 latach związku oświadczyła mi ze ona nie czerpie przyjemności z #s--s ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to byłem bardzo zaskoczony gdy mi o tym powiedziała, bo przez cały ten czas wydawało mi się, ze było zupełnie na odwrót, a teraz takie coś, No i w sumie od pewnego czasu bzikania jest jak na lekarstwo, a wcześniej nie było z tym jakiegoś większego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie to nie wiem co mam o tym myslec, próbowałem z nią rozmawiać, tylko, ze ona ciagle wymyśla nowe powody dlaczego nie chce jej się bzikac itp itd.. wiem, ze to portal ze śmiesznymi obrazkami i z gronem stulejarzy, ale może jakiś głos rozsądku się tutaj pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zwiazki #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kakuter pożądanie responsywne pojawia się dopiero, gdy druga strona zainicjuje s--s, ale też kiedy kontekst jest odpowiedni. Czyli powiedzmy dotykasz dziewczynę, potem ją całujesz w szyję i jeśli jest to odpowiedni moment (np. czuje się bezpieczna, nie stresuje się niczym itp), to ona odpowiada pożądaniem. To jest pożądanie responsywne i niektórzy doświadczają tylko takiego. Albo akurat w tym okresie życia tylko takiego doświadczają.

Co więcej, każdy ma inny poziom systemu pobudzenia
  • Odpowiedz
@JimNH777: rzucasz teorie jak typowy internetowy "bajkopisarz kochanek" a w prawdziwym zyciu walenie konia w skarpete xD Gdyby to bylo takie proste jak ci sie wydaje nie bylboby seksuologi, a co jesli ona jest bardzo atrakcyjna, on jest bardzo atrakcyjny a nie chce im sie uprawiac seksu? xD Jak to sobie tlumaczysz?
  • Odpowiedz