Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +666
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
A teraz wyobraź sobie, że jestem twoją żoną i dostajesz taki pakunek codziennie do pracy
Byłem wczoraj w knajpie z taką Zuzą, rozmawialismy o roznych rzeczach, ogolnie fajna kobieta i z szerokimi horyzontami, ale co jakis czas dawala wstawki, „a moj ex mnie zdradzal, ale przynajmniej kupowal drogie gifty, bo byl teamleader w IT”, o jedzeniu to, „glownie ja gotowalam, ale czasem ex robil dobra lasagne”, o dziwo o seksie „moj byly mial problemy z postawieniem, ale jak zjadl kilka niebieskich, to na drugi dzien nie moglam chodzic hehe”, puszczalem to mimo uszu i specjalnie nie komentowalem...
Osobiscie mysle, ze takie laski dalej sa zakochane i musza swoje odstac, zeby ponownie nadawaly sie do zwiazku (ꖘ‸ꖘ)
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieniadze #tinder
Komentarz usunięty przez autora
Spaliła dwa Vogue'i, lecz wtedy zaczęła o #!$%@? ex
Pyta co myślę o nim, "do nogi Reks"