Wpis z mikrobloga

Ej! Jak reagujecie na kobiety, ktore na spotkaniu czesto nawiazuja do swoich bylych?

Byłem wczoraj w knajpie z taką Zuzą, rozmawialismy o roznych rzeczach, ogolnie fajna kobieta i z szerokimi horyzontami, ale co jakis czas dawala wstawki, „a moj ex mnie zdradzal, ale przynajmniej kupowal drogie gifty, bo byl teamleader w IT”, o jedzeniu to, „glownie ja gotowalam, ale czasem ex robil dobra lasagne”, o dziwo o seksie „moj byly mial problemy z postawieniem, ale jak zjadl kilka niebieskich, to na drugi dzien nie moglam chodzic hehe”, puszczalem to mimo uszu i specjalnie nie komentowalem...

Osobiscie mysle, ze takie laski dalej sa zakochane i musza swoje odstac, zeby ponownie nadawaly sie do zwiazku ()

#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieniadze #tinder
  • 6
@frikidiki: IMHO: Taka osoba jest jeszcze na etapie rozpamiętywania byłego związku. Za każdym razem jak odnajduje odbicie w byłym związku z obecną sytuacje to włącza jej sie nieświadomie taki tok rozumowania. W zasadzie to z czasem zaniknie, jak obecny związek/sytuacje będą coraz odleglejsze od tamtego związku i w pamięci zaczną sie zacierać szczegóły. No i jak minie "żal po stracie".
@frikidiki: Stary to tam mały pikuś, kiedyś spotkałem się z dziewczyną, która opowiadał jak kolesia zrobiła na kasę. Idąc do kibla zabrałem se sobą telefon i portfel :D. Więcej się z nią nie spotkałem.