Aktywne Wpisy
ATAT-2 +144
Co za ludzie w tych HRach pracują to nie ogarniam. Aplikowałem na pozycję leaderską, gdzie wymagane są przynajmniej dwie wizyty w biurze tygodniowo (bo dbają o relacje itp itd). Spoko.
Bardzo pobieżna rozmowa z HRami i zaczepia mnie kilka dni później babka na linkedinie.
- Dziękuje za rozmowę. Po naszym spotkaniu i przejrzeniu CV chcemy pana zaprosić na rozmowę w biurze w Warszawie. Czy pasuję panu xxx ?
- Dziękuje za wiadomość.
Bardzo pobieżna rozmowa z HRami i zaczepia mnie kilka dni później babka na linkedinie.
- Dziękuje za rozmowę. Po naszym spotkaniu i przejrzeniu CV chcemy pana zaprosić na rozmowę w biurze w Warszawie. Czy pasuję panu xxx ?
- Dziękuje za wiadomość.
Viado +42
Tusk i kotłowania was załatwią jeszcze lepiej niż pis to zrobił, jeszcze nie zaczęli rządzić a już:
- Rozpętali aferę wiatrakową ( w końcu ktoś musi ratować niemieckiego siemensa)
- Złamali pierwsze obietnice wyborcze (hehe bo wiadomo że 60 tyś kwoty wolnej to tylko obietnica nie do spełnienia)
- KPO oznacza tylko tyle że będziemy płacić kilka kolejnych podatków za samnochody, ogrzewanie domów i mieszkań itp
- Uchwalenie SCT w Warszawie i
- Rozpętali aferę wiatrakową ( w końcu ktoś musi ratować niemieckiego siemensa)
- Złamali pierwsze obietnice wyborcze (hehe bo wiadomo że 60 tyś kwoty wolnej to tylko obietnica nie do spełnienia)
- KPO oznacza tylko tyle że będziemy płacić kilka kolejnych podatków za samnochody, ogrzewanie domów i mieszkań itp
- Uchwalenie SCT w Warszawie i
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link