Aktywne Wpisy
Retoryk +46
Co mi szkodzi pochwalić się nowym-starym nabytkiem :) Po 10 latach powrót do bmw i obecnie trzecie v8 w kolekcji. M5 2018, dłubnięta na 670 kuca i ~900Nm. Totalny szatan. Ale to, co mnie w niej urzeka najbardziej, to nagłośnienie Bowers & Wilkins.
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
uncle_freddie +346
Rajd Zalewskiego w poprzek boiska
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
Uprzedzając - tak, ponoć g------a b--ń, lecz dziś byłem na strzelnicy i jestem pozytywnie zaskoczony.
Jedyne problemy pistolet miał na słabszej Belotce, często nie cofał zamka i nie podawał nowego naboju, ale na najtańszej HVce raz tylko nie cofnął zamka i chyba nie podał naboju, tak to elegancko działał, a na Targecie żadnych problemów.
Muszę tylko wymienić muszkę na niższą, bo z tej nie dało się w sumie celować, a spust rzeczywiście jest dziwny, ale tragedii nie ma.
Generalne - jak za te pieniądze to brać śmiało :)
#chwalesie #strzelajzwykopem #bron #strzelectwo #bronpalna #militaria #pokazbron #broniarze
@BajerOp: I to jaką! Z tłumikiem ups... znaczy filtrem oleju to dopiero można szyku zadawać.
@Rocky_Zuma_Skye: Może i "fuuu", ale amunicja po 20 groszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@neutronius: mam też CZ, nie miałem wyboru, musiałem wziąć różowy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@czarny_i_zly: i jeszcze dwa: kolor różowy (⌐
Ta mocniejsza jak by tańsza była to jeszcze spoko, ale następne zakupy to już tylko będę brał Remingtona Target i tę HVkę najtańszą.
Jest to poprawny pistolet i tyle.
@skowallo: ja już mam p 10c ale nie ukrywam, że nie spodziewałem się tak dużo wciągniecia w ten sport. Dlatego szukam czegoś w 22lr. Nie musi to być koniecznie plastik
ale czemu różowy? XDD
Wrócę tu za jakiś czas i zapytam jak się dalej sprawuje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak coś to są miło pytaj :D