Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Nowa zabawka :)
Uprzedzając - tak, ponoć g------a b--ń, lecz dziś byłem na strzelnicy i jestem pozytywnie zaskoczony.
Jedyne problemy pistolet miał na słabszej Belotce, często nie cofał zamka i nie podawał nowego naboju, ale na najtańszej HVce raz tylko nie cofnął zamka i chyba nie podał naboju, tak to elegancko działał, a na Targecie żadnych problemów.
Muszę tylko wymienić muszkę na niższą, bo z tej nie dało się w sumie celować, a spust rzeczywiście jest dziwny, ale tragedii nie ma.

Generalne - jak za te pieniądze to brać śmiało :)

#chwalesie #strzelajzwykopem #bron #strzelectwo #bronpalna #militaria #pokazbron #broniarze
Gandezz - Nowa zabawka :) 
Uprzedzając - tak, ponoć g------a b--ń, lecz dziś byłem na...

źródło: comment_15813420904t46N69p7p4iiPaA9JZrBl.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@SpecjalistaOdNiczego: nie wiedziałem tego, ja prosty człowiek ze wsi, dali mnie to wziąłem.
Ta mocniejsza jak by tańsza była to jeszcze spoko, ale następne zakupy to już tylko będę brał Remingtona Target i tę HVkę najtańszą.
  • Odpowiedz
  • 0
@ereak: Dołóż 300-400zł i kup używanego P-07 kadet. Jeśli szukasz dobrego plastiku w .22

@skowallo: ja już mam p 10c ale nie ukrywam, że nie spodziewałem się tak dużo wciągniecia w ten sport. Dlatego szukam czegoś w 22lr. Nie musi to być koniecznie plastik
  • Odpowiedz
@Gandezz: Szanuję, ja niedługo rozpoczynam przygodę ze strzelectwem i planuję tę klamkę zakupić jako pierwszą, nie będę ukrywał że ekonomia przemówiła - jest tania jak barszcz i amunicja też jest niesamowicie tania, więc na samym początku przygody ze strzelectwem chciałbym nie żałować sobie ammo

Wrócę tu za jakiś czas i zapytam jak się dalej sprawuje ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz