Wpis z mikrobloga

Youtuberzy mówią, że raczej nie warto będzie kupować Galaxy S20 jeśli ktoś kupił jakiegoś smartfona z 2019... (szczególnie chodzi o serię Galaxy S10)

Ja chyba przejdę na S20 (z SGS10+), żeby mieć trochę mniejszego kloca w kieszeni i przejść z dual-punch front camera na pojednycza. Szkoda, że rezygnuja z mini-jacka. Ciekawi mnie tylko czy zwiększą obszar czytnika palca albo jakoś go ulepszą... niby działa i jest OK... ale no... czasem mógłby działać lepiej.

Co na temat Galaxy S20 sądzą wykopkowi eksperci? Premiera w najbliższy wtorek.

#galaxys20 #samsung #sgs20 #smartfony #android #galaxys11 #telefony
FantaZy - Youtuberzy mówią, że raczej nie warto będzie kupować Galaxy S20 jeśli ktoś ...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FantaZy: osobiście myślę, że umieszczenie aparatu po środku jest lepsze niż po prawej stronie jak w serii S10. Do tego jest jeszcze mniejszy i lepiej to wygląda. Teraz nie ma już rewolucyjnego przeskoku technologicznego pomiędzy S10 a S20. Za rok kolejny flagowiec od Samsunga (S21/S30)? Ciekawe, co w nim będą chcieli upchać. Może lepsza bateria, aparat pod wyświetlaczem?
  • Odpowiedz
@CeZiK_: właśnie czekam teraz jak ten mniejszy S20 będzie się różnił od S10+
Samsung fajnie robi to, że można zrobić 'trade-in' i kupić najnowszy model za jakieś 30% mniej.
  • Odpowiedz