Aktywne Wpisy

turtledove +8
#bron #strzelectwo #prezent
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.

moll +50
Kolacjaaaaaa!
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 1000015228
Pobierz

#komputery
@grekuu: 380W TDP? Nawet 360mm może nie dać sobie rady a co dopiero sekcja zasilania. Poczekaj na 4 generacje AMD.
źródło: comment_1581019803lxu9bY4kScNeeZ9CPpjs6N.jpg
PobierzNie wiem skąd kolego wyczarowałeś 360W.
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/intel-core-i9-10900k-vs-amd-ryzen-9-3900x-porownanie-wydajnosci-p.html
Super, że sobie wklejasz Benchmarka, gdzie 3900X wygrywa z 10900K - szkoda, że Intelowi nie dali szybszych RAM'ów, chyba było żal dać więcej pieniędzy na chłopaka, ale pomimo tego i tak sobie dobrze radzi. Super jest również to, że ten procesor jeszcze nie wyszedł, więc jego końcowa wydajność może być
@Heyolok: Tylko, że to jest nowa generacja, nowa generacja powinna rozjechać AMD nawet na wolniejszych pamięciach, przecież wydajnościowo 4 generacja ryzenów ich zmasakruje. Na dodatek na Intelu pamięć działała w