Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Lat tyle minęło a warunki te same, te same ściany, te same koja... ;P A 60tki doprowadzają do tego że dużo, dużo ludzi jest tam za nic.
  • Odpowiedz
  • 16
tak z ciekawości sprawdzcie sobje wywiady na YT, kanał chyba CGM, gruby Red z tym reżyserem nawija o kosmitach, jaszczurach, wyprawie do środka ziemi i głównie o spiskach. Niewolski we wszystko to wierzy i to twardo. niezły show. do tego czasami wpada ten z KSW, włodarz. też ma podobnie porobione.
  • Odpowiedz
  • 38
@Baklee: w W więzieniach jest jeden typ skazanych, czyli niewinny, wszyscy są nie winni
@ernest743: Siedziałem sam, tak, niewinny. Wyobraź sobie że żyjesz po za krajem parę lat, a ktoś by zadowolić prokuraturę będąc tzw. 60tką poda Twoje imię i nazwisko pod coś, byle prokurator miał się czym nakarmić. (Wiedział że mnie nie ma w kraju długo więc nawet tego nie zweryfikują czy prawdą czy nie) Nie muszą
  • Odpowiedz
  • 32
@Baklee: sześćdziesiątki? KK mówi że to złagodzenie kary, mógłbyś rozwinąć?

@mwtyczek: Mały świadek koronny, złagodzenie kary dla niego w zamian za karmienie prokuratora wszystkim co wiesz o kimkolwiek. Czyli mówisz mi wszystko, co kto robi nielegalnego, a prokurator bierze Twoje słowo jako dowód. Nie to czy ta osoba została złapana na gorącym uczynku. Nie muszą mieć żadnego dowodu fizycznego, wystarczy już słowo takiej osoby. Przypadek bonusa rpk przeżyłem
  • Odpowiedz
  • 3
@slecrumi wpisz w YT, Konrad Niewolski czerwona kartka, tak się nazywa podcast. są chyba 3. pojawia się też raper wallie.. nie zwracam za leczenie
  • Odpowiedz
@db95:
W tym filmie są trzy podstawowe błędy logiczne.
Po pierwsze przerażony niewinny typek nigdy nie wybrałby celi z grypsujacymi bo powiedział mu tak jakiś dresik. Raczej posłuchałby wychowawcy który jest podobnym typem człowieka jak on.
Po drugie do celi z grypsujacymi od dawna nie wrzuca się już p-------w.
Po trzecie, mimo całej nienawiści do p-------w nikt z tych patusow nie ryzykowałby 20 lat więcej odsiadki albo dożywocia tylko po
  • Odpowiedz
@kinlej: co do 1 i 2 to się zgodzę, z 3 nie byłbym taki pewien. Akurat ci bohaterowie z celi jakiś tam mniejszy lub większy poziom prezentują i też ciężko mi uwierzyć, że powiesiliby pedofila. Natomiast wyobraź sobie cele z tymi dwoma od makowca i tą dwójką od "wagon szlugów na jutro, bo jak nie to masz k---a pojechane". Idealne przedstawienie troglodytów, którzy od razy by chcieli wieszać tego pedofila,
  • Odpowiedz