Aktywne Wpisy
Mantusabra +2
spójrz w prawo, jaki jest pierwszy przedmiot który widzisz
ZanZani +1
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
#film #symetria #kino #pdk #ciekawostki
Jest jeden problem, bo od 3 lat jest cisza...
Art. z 2017 https://noizz.pl/film/asymetria-druga-czesc-symetrii-2017-kto-zagra-i-kiedy-premiera/vqxr8dx
Komentarz usunięty przez autora
@ernest743: Siedziałem sam, tak, niewinny. Wyobraź sobie że żyjesz po za krajem parę lat, a ktoś by zadowolić prokuraturę będąc tzw. 60tką poda Twoje imię i nazwisko pod coś, byle prokurator miał się czym nakarmić. (Wiedział że mnie nie ma w kraju długo więc nawet tego nie zweryfikują czy prawdą czy nie) Nie muszą
@mwtyczek: Mały świadek koronny, złagodzenie kary dla niego w zamian za karmienie prokuratora wszystkim co wiesz o kimkolwiek. Czyli mówisz mi wszystko, co kto robi nielegalnego, a prokurator bierze Twoje słowo jako dowód. Nie to czy ta osoba została złapana na gorącym uczynku. Nie muszą mieć żadnego dowodu fizycznego, wystarczy już słowo takiej osoby. Przypadek bonusa rpk przeżyłem
https://www.filmweb.pl/film/Git-2015-749909 i gra tam świeżak
W tym filmie są trzy podstawowe błędy logiczne.
Po pierwsze przerażony niewinny typek nigdy nie wybrałby celi z grypsujacymi bo powiedział mu tak jakiś dresik. Raczej posłuchałby wychowawcy który jest podobnym typem człowieka jak on.
Po drugie do celi z grypsujacymi od dawna nie wrzuca się już p-------w.
Po trzecie, mimo całej nienawiści do p-------w nikt z tych patusow nie ryzykowałby 20 lat więcej odsiadki albo dożywocia tylko po
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora