Wpis z mikrobloga

@steemm: @SamBeliar: W niektórych krajach zachodnich (w sumie teraz to już w większości) postój kierowcy w kabinie pojazdu przez weekend jest zabroniony. Dozwolone są tylko postoje skrócone, czyli mniej niż 45h. 45h+ trzeba odbywać w hotelach, ale że to drogie, niepraktyczne, często niemożliwe i często niewygodne dla kierowcy, a w sumie ma służyć wyłącznie przetrzebieniu wschodniej konkurencji, to ludzie unikają tego na różne sposoby. Niektórzy po prostu nie dają się
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JudzinStouner: czyli kierowcy gorzej jak psy, jak może być nie praktyczne spanie w hotelu ze śniadaniem () a wiem wtedy nie ma ryczałtu za nocleg w ojro i zabiorą hajs za śniadanie w hotelu xD
@steemm: Chodzi o to, że to najczęściej tanie i beznadziejne hotele położone #!$%@? wie gdzie, bez parkingu dla ciężarówki. Trzeba tam dojść kawał drogi z buta, na miejscu okazuje się, że jest syf, albo masz pokój z Rumunem na spółę, a po powrocie na parking masz spuszczone paliwo i #!$%@?ą z fantów kabinę. Serio, ja osobiście wolałbym mieć swoją czystą i ciepła kabinę gdzieś w miejscu z dostępnym prysznicem, a nie
to tylko polski kierowca będzie kombinował

@steemm: raczej każdy z centralnej i wschodniej Europy, ale nie będę Ci tego tłumaczył, bo szkoda czasu. BTW, kiedyś stałem pod firmą na placu z Niemcem, który też miał to w dupie ;)