Aktywne Wpisy
mateo2111 +30
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+
Techguy91 +224
Jak można uważać, że życie to jest jakiś cud, życie 90% Polaków to jest chujnia z grzybnią. Te smutne zmęczone życiem twarze, które mijam na przystanku, w sklepie, na ulicy.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.

Próbowałem już wczesnej rozebrać ten flakon, lecz bez oczekiwanego rezultatu, teraz mam DUŻO lepsza cene ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Mowa o Kalanie ze stajni PDM za 4.7zl/ml(poprzednio był za 6,1zl/ml)
Do odlania około 95ml
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Kalan-56036.html
Dodatkowo proponuję Bleu de Chanel Parfum w cenie 3.8zl/ml do odlania 100ml
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-Parfum-49912.html
Jakby ktoś chciał sobie coś jeszcze dobrać to mam do sprzedania trochę dekantow i flakonow ze sporym ubytkiem, w celu dogadania zapraszam na priv
Wysyłka 14zl, szkło 3zl. Możliwość odbioru osobistego w Warszawie
#perfumy #rozbiorka
źródło: comment_1580971210NsfPDJJCJdNzWUoJSE31Wh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ludzie bierzcie kalana, warto poznać, Kalan jak dla mnie przez moment przypomina br540 (może 30 sekund), potem idzie w stronę plastiku / plasteliny i nut jakie lubię np w fuckin fabulous. Świeżości tam nie ma, ale mimo tego zapach ma w sobie trochę lekkości. nieszablonowy, ale wyobrażam sobie ze komuś może śmierdzieć :P
Komentarz usunięty przez autora