Aktywne Wpisy
grimhzr +458
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Lardor +205
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
wideo analiza techniki biegu - warte uwagi czy strata kasy? ktos korzystal?
no chyba że Cię sfilmują na 60 km biegu górskiego, to się może coś o sobie dowiesz
@hardkorowymoksu: jeżeli chodzi o biegacza amatora to praca nad techniką biegu pozwala poprawić się mega w przypadku, kiedy mamy problem z techniką. Poprawny bieg to też najlepsza ochrona przed kontuzjami. Natomiast sama analiza uświadomi Cię tylko, że
jaki sens ma dla amatora badanie techniki biegu wiadomo że żaden, więc po co pytasz
@OPcodeRTI: "jaki sens ma dla amatora badanie techniki biegu wiadomo że żaden, więc po co pytasz"
Otóż ma spory, przeczytaj mój wcześniejszy komentarz
@hardkorowymoksu: technika biegu dla amatora jest kluczowa. Przede wszystkim żeby biegać zdrowo a po drugie dlatego ze mega łatwiej i zdrowiej jest uczyć sie od początku dobrze niż zmieniać cos później. W necie roi się od zdjęć biegaczy, którzy biegnąc ładują na wyprostowanej przed sobą nodze. Sam tak robiłem i nie zdawałem sobie sprawy dopóki ktoś nie zrobil mi filmiku jak wybiegam na mecie. Wtedy właśnie zrozumiałem skąd potęgujący z roku