Wpis z mikrobloga

@4tek:

Hej @Kjedne, Sędzia Juszczyszyn jest nie tylko mądry i wierny wartościom, ale również bardzo przystojny. Myślisz, że mam jakieś szanse u tego przystojniaka ?

Z tego co mi wiadomo ma żonę, ale wiesz Elton John też miał, możesz próbować, jeżeli ci się uda tzn że z żoną nie łączyła go prawdziwa miłość ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 102
@Kjedne Jest w porządku, kibicuję mu, natomiast nie róbmy z niego bezkompromisowego obrońcy równych praw. Za to samo wykroczenie, które on popełnił, straciłem prawo jazdy, zapłaciłem mandat i dostałem 10 punktów. Skorzystał z możliwości jakie dal mu immunitet i nie poniósł odpowiedzialności dyscyplinarnej. Biorąc pod uwagę, że to nie były wtedy szykany władzy wykonawczej, a po prostu złamał prawo - uważam, że mówienie o nim, że czyni tak by każdy wobec
  • Odpowiedz
@Kjedne poczytajcie o tym rolniku, on serio tam z----ł, i za to zasługuje na hahra w mordę. J---ć PiS, ale Polska zasługuje na lepszą twarz walki o praworządność
  • Odpowiedz
Jest w porządku, kibicuję mu, natomiast nie róbmy z niego bezkompromisowego obrońcy równych praw. Za to samo wykroczenie, które on popełnił, straciłem prawo jazdy, zapłaciłem mandat i dostałem 10 punktów. Skorzystał z możliwości jakie dal mu immunitet i nie poniósł odpowiedzialności dyscyplinarnej.

@Halbr: było poruszane pierdyliard razy. Nie mógł nie skorzystać z immunitetu bo takie jest prawo i to nie była żadna możliwość tylko jego obowiązek.
Jakby nie pokazał legitymacji
  • Odpowiedz
  • 0
Pozatym sędzia ten nie broni równych praw tylko niezawisłości sędziowskiej.

@AntyDojcz To zdanie kieruj do OPa właśnie, a nie do mnie.

było poruszane pierdyliard razy. Nie mógł nie skorzystać z immunitetu bo takie jest prawo i to nie była żadna możliwość tylko jego obowiązek

@AntyDojcz Niestety nie znam akt sprawy dyscyplinarnej, która się później toczyła i być może wniosił o to, by ponieść konsekwencje naruszenia przez siebie prawa. A być
  • Odpowiedz